Ревю на Samsung WD80T4046EE/LE

Samsung WD80T4046EE/LE

Ако имате нужда от нова пералня машина за вашето домакинство, но не знаете на кой от много уреди на пазара да се спрете, то ние сме тук, за да ви съдействаме. Пералня Samsung WD80T4046EELE е нов, модерен електроуред, който благодарение на множеството си функции, модерни технологии и отлични технически характеристики, ще се погрижи вашите дрехи да бъдат чисти и качествени дори след многократни изпирания.

Samsung WD80T4046EE/LEВиж цената за днес

Samsung WD80T4046EE/LE Review

Eco Bubble – тази програма възпроизвежда балончета, които от своя страна образуват голямо количество пяна. Пяната прониква дълбоко в тъканите, така че да отстрани дори най-упоритите замърсявания от вашите дрехи, като същевременно качеството и мекотата на материите е напълно запазено.

Памук – тази програма е предназначена за изпирането на дрехи от памучна материя. Тя ще изпере деликатно дрехите и ще запази тъканите меки, дори след многократни изпирания.

Bubble Soak – вашите дрехи, предварително се накисват в солидно количество пяна, образувано при смесването на перилния препарат и водата във вашата машина, като по този начин, дори най-упоритите петна са гарантирано отстранени!

Виж още: Най-добрите перални | Евтини перални | Перални на изплащане |

Характеристики

Скоростта на въртене от 1400 об/мин ще осигури перфектното изпиране на вашите дрехи. С изключително ниските си нива на шум, този уред е подходящ за поставяне в отворени пространства. Със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка, пералнята може да бъде поставена във всяко подходящо помещение от вашия дом.

Функции и защита

Samsung WD80T4046EELE разполага с някои от най-модерните функции за защита – няма опасност пералнята ви да прелее; можете да добавяте пране, дори когато изпиращия цикъл е стартирал и др. По този начин можете да се наслдите на ефективната, но същевременно безопасна работа на уреда.

Програми и опции

Богат набор от програми, гарантират, че ще намерите подходяща за всеки тип материи и замърсявания. Независимо дали искате да изперете освежиелно дрехите си или се борите с упорити петна от вино, шоколад или кафе – ще намерите подходяща програма за справянето с всяко петно по вашите дрехи, като същевременно тъканите им ще бъдат максимално защитени.

Нашето мнение за продукта

Нова, с иновативен и модерен дизайн и множество изпиращи функции, тази пералня е идеална за тези от вас, които държат на перфектното качество на изпиране на своите дрехи. Бъдете с винаги ослепителна визия, като пералня Samsung WD80T4046EE/LE ще се погрижи за пълното премахване дори на най-упоритите петна.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo