Samsung WD80M4A43JW/LE - Виж цената

Ревю на Samsung WD80M4A43JW/LE

Перални Ревюта
9.3

Рейтинг

Samsung WD80M4A43JW/LE

Държите ли на ежедневната си безупречна визия? Искате ли вашите дрехи да бъдат искрящо чисти, със свеж аромат и запазено качество на материите? Ние имаме точния продукт за вас! Пералня със сушилня Samsung WD80M4A43JW/LE с 14 изпиращи програми, ще осигури безупречната чистота на вашите дрехи, за да изглеждате спретнати и стилни във всеки момент от вашия ден.

Samsung WD80M4A43JW/LEВиж цената за днес

Функции

Bubble Soak – вашите дрехи, предварително се накисват в солидно количество пяна, образувано при смесването на перилния препарат и водата във вашата машина, като по този начин, дори най-упоритите петна са гарантирано отстранени!

Air Wash (дезодориране + дезинфекция) – тази технология дезадорира и дезинфекцира дрехите, така че да неутрализира неприятните миризми и да предотврати образуването на бактерии в тъканите.

StayClean – това отделение се поддържа винаги чисто чрез специална система, която не позволява задържането на перилен препарат като го премахва чрез водна стуя.

Виж още: Ревю на Star-Light WMV-N712A++

Дизайн, размери и характеристики

Дизайнът на уреда е много модерен. Тя е решена в класичеки бял цвят, който е перфектно допълнен от дигитален контролен панел и рамка на барабана, решени в перфектно контрастиращ тъмно син цвят. Пералнята е със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. Размерите и са: 60 х 60 х 85см (ДхШхВ).

Пералня със сушилня Samsung WD80M4A43JW/LE спада към енергиен клас А, което я прави много енергономична при своята работа. Нивата на шум на уреда също са доста ниски – едва 54 dB при изпиране и 73 dB при центрофуга, което позволява да поставите пералната машина в отворени пространства, без тя да нарушава спокойствието ви с неприятни шумове. Скоростта на въртене от Скорост на въртене от 1400 rpm, гарантира перфектното центрофугиране на вашето пране.

Освен с перфектни технически характеристики, Samsung WD80M4A43JW/LE разполага и с множество функции. С „EcoBubble” функцията, вашите дрехи се накисват преди изпиране, за премахване дори на най-упоритите петна. Другите функции, като Motor Digital Inverter, Сигнализация за грешка, Защита от деца, Сигнализиране при финализиране на програма и други, спомагат за максималната ефективност на уреда. Избора от 14 различни програми като: Вълна, Памук, Синтетика, Грижа за бебето, Изплакване + центрофугиране, Интензивно пране, Ежедневно имиване и др., ще се погрижат за перфектното изпиране и изсушаване на вашите дрехи, независимо от техните материи.

В заключение

Пералня със сушилня Samsung WD80M4A43JW/LE е изключително ефективен уред, който ще се погрижи както за изпирането дори на най-упоритите петна от вашите дрехи, така и за запазването на тяхното качество и богати и наситени цветове, дори след многократни изпирания.

Виж цената за днес

9.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 10
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password