Ревю на Samsung WD70T4046EE/LE

Samsung WD70T4046EE/LE

Ако искате дрехите ви да бъдат безупречно чисти със запазени цветове и качетсво на материите за дълго време и ви трябва нова пералня машина, която да ви помогне в поддръжата им, то вие сте на правилното място. Днес ще ви представим пералня Samsung WD70T4046EE/LE, която разполага с модерни функции и богат набор от програми, които ще ви помогнат, както в борбата с упоритите петна по любимите ви дрехи, така и в запазването на безупречното качество на техните цветове и материи.

Samsung WD70T4046EE/LEВиж цената за днес

Samsung WD70T4046EE/LE Review

Eco Bubble – тази програма работи чрез уникален генератор на балончета. Той разтваря напълно перителния препарат, като след това вкарва въздух в него и по този начин произвежда богат слой пяна. Пяната се произвежда преди началото на изпиращия цикъл и прониква в тъканите по-бързо от обикновения концентриран препарат. По този начин дрехите могат да се изпират ефективно, както при по-ниска, така и при по-висока температура на изпиране.

Памук – тази програма е предназначена за изпирането на деликатните памучни дрехи. Вашите дрехи от памук ще бъдат изпрани перфектно, като същевременно мекотата и качеството на фината памучна материя, ще бъдат запазени до максимална степен.

Bubble Soak – вашите дрехи, предварително се накисват в солидно количество пяна, образувано при смесването на перилния препарат и водата във вашата машина, като по този начин, дори най-упоритите петна са гарантирано отстранени!

Виж още: Най-добрите перални | Евтини перални | Перални на изплащане |

Характеристики

Пералнята е със стандартно зареждане и отваряне на люка със скорост на въртене от 1400 об/мин, което гарантира за нейната ефективна работа. Освен това тя е изключително тиха по време на своята работа.

Функции и защита

Някои от най-иновативните функции за защита са интегрирани в тази пералня машина. Тези функции в комбинация с иновативни технологии, гарантират както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова пералня машина.

Програми и опции

Независимо от материята, цветовете и вида на вашите дрехи – тази пералня има подходяща изпираща програма за всички тях. С множеството си програми, подходящи за всеки тип тъкани, вие можете да изперете ефективно всички ваши дрехи, без да се притеснявате за тяхното качество на материите и наситеност на цветовете.

Нашето мнение за продукта

С този уред, вие поддържате вашите дрехи с искряща чистота и свеж аромат, като същевременно запазвате техните наситени цветове и високо качество на материите. Не правете компромис с безупречната си визия всеки ден – доверете се на Samsung WD70T4046EE/LE.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo