Ревю на Samsung VCC43Q0V3B

Samsung VCC43Q0V3B 

Twin Chamber System™ – благодарение на тази система на Samsung, камерното отделение за прах е разделено на две отделни части. По този начин се подобрява ефективността и издръжливостта на вашия домакински уред.

Икономична и безпроблемна – вече няма нужда от честото закупуване и подмяна на торбичките за прах на вашата прахосмукачка. Благодарение на Chamber System™, вашата прахосмукачка има контейнер, вместо торба, като това прави поддръжката и изключително лесна и удобна.

Дишайте леко – благодарение на HERA филтрирането изходният въздух от вашата прахосмукачка е максимално пречистен, като това предотвратява попадането на фините прахови частици във въздуха ви у дома. По този начин вие сте предпазени от появата на дихателни проблеми или алергии.

Дизай

Дизайнът на тази прахосмуачка е модерен и стилен. Решена в син цвят тя ще пасне перфектно във вашия дом, дори когато я съхранявате на видно място във вашия дом.

Размери и основни характеристики

Размерите на прахосмукачка без торба Samsung VCC43Q0V3B са удобни и практични (Ш х В х Д)
280 мм х 238 мм х 395 мм и е с тегло от едва 4,2кг. Тя е подходяща за сух тип почистване. В зависимост от почистваната повърхност, нейната ефективност спада в различни класове а именно: При почистване на килими – Клас D; При почистване на твърди подови повърхоности – клас А; По отношение на праховите емисии, този уред спада в енергиен клас Е. Телескопичната и тръба позволява да почистите лесно и удобно дори трудно достижими участъци от вашия дом.

Аксесоари

Освен много ефективна, тази прахосмукачка разполага и с допълнителни аксесоари, за да улесни максимално почистването на вашия дом. Тя разполага с аксесоар за тесни пространства, който позволява лесното и удобно почистване дори на най-труднодостъпните ъгли от вашия дом. Четката за прах от друга страна, позволява лесното отстраняване на прахови частици от фини повърхности.

Виж още: Най-добрите прахосмукачки | Евтини прахосмукачки |

Технически спецификации

Капацитетът на прахосмукачка без торба Samsung VCC43Q0V3B е 1,3л. Това позволява лесното почистване на голяма площ от вашия дом, без да се налага честото почистване на контейнера за прах. Мощността и на почистване от 210 W, гарантира че вашия дом ще блести от чистота, като дори силно замърсените и запрашени участъци, ще бъдат ефективно почистени. Дължината на кабела от 6м. е изключително улесняват, защото не е необходимо да местите прахосмукачката от контакт в контакт, за да почистите по-голяма площ от вашето жилище. Ниските и нива на шум от едва 80dB, гарантират, че уреда няма да ви смущава със силни и дразнещи шумове при своята работа.

Нашето мнение за продукта

Ако искате да имате многофункционален и ефекасен помощник при поддържането на безупречната чистота във вашия дом, то прахосмукачка без торба Samsung VCC43Q0V3B е идеалният продукт за вас. С висока ефективност и мощна всмуквателна способност, тя ще почисти дори най-фините прахови частици във вашия дом. За една искряща чистота и свежест, изберете прахосмукачка без торба Samsung VCC43Q0V3B!

Виж цената за днес

3.9/5 - (10 votes)
Review-bg.com
Logo