Ревю на Samsung UE55TU8072UXXH

Samsung UE55TU8072UXXH

Samsung UE55TU8072UXXH е телевизор с модерен дизайн, който е с 4K Ultra HD качество на картината, мощен, пленяващ звук и още множество предимства, заради които трябва да се замислите за неговото закупуване.

Samsung UE55TU8072UXXHВиж цената за днес

Функции

Multiroom link – Samsung Multiroom Link е програма, разработена от Samsung, която е инсталирана в телевизори, компютри и телефони и може да свърже акустика с устройства за предаване на аудио файлове чрез WiFi от хост устройство, което действа като източник и различни високоговорители в къщата в единна мрежа.

PurColor – Функцията PurColor в Samsung TV позволява на телевизора да изразява повечето нюанси на цветовете като тези в природата. Тя е предназначена за оптимално представяне на картината.

Основни характеристики и дизайн

Размерите на телевизора от 1230.5 x 783.3 x 250.2 мм със стойка и 1230.5 x 707.2 x 59.9 мм без стойка, го правят със стандартна големина, като той би се побрал на всяка секция или ТВ шкаф. Ако пък не искате да отнемате място от свободното място върху мебелите в своя дом, то уреда има съвместимост с монтажна стойка за стена VESA 200×200. Дизайнът на Samsung UE55TU8072UXXH е класически – ултратънка рамка, обгръща плоския дисплей, а две стабилни крачета поставени успоредно в двата долни ъгъла на телевизора, осигуряват неговата стабилност. Освен това, телевизора е и много икономичен от гледна точка на консумирана електроенергия, тъй като спада към енергиен клас А и е с годишен разход на електроенергия от 141 kWh.

Видео характеристики

Ясните изображения с фини детайли, в уникално ясни и наситени цветове, се осигуряват от превъзходните функции на изображението HDR10 +, HLG (Hybrid Log Gamma), Mega Contrast , UHD Dimming, Dynamic Crystal Color. HDR10 + от този модел е изключително усъвършенствана технология, която се основава на предимствата на HDR телевизорите, така че да се възползвате от най-доброто гледане. 4K Upscaler е необходим процес, когато искате да видите изображения с ниска разделителна способност на екрани с Full HD или 4K резолюция. PurColor на Samsung , позволява на телевизора, да направи най-много нюанси на цвета за оптимална производителност на картината.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Аудио характеристики

Със Samsung 55TU8072 ще се насладите на жив, висококачествен звук от цялото си любимо съдържание с Dolby Digital Plus. Независимо дали гледате ТВ предавания, сериали, филми, концерти или музикални видео клипове, Dolby Digital Plus гарантира, че винаги получавате постоянно качество на звука. Dolby Digital Plus е аудио технология, базирана на Dolby Digital 5.1, стандартният набор за звуци в кината. Звукът се възпроизвежда от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност от 20 W, а множество интегрирани технологии като Dolby Digital Plus, Multiroom Link, Dialog Enhancement, Bluetooth Audio, Adaptive Sound Control, Audio Pre-selection Descriptor, ще се погрижат да оптимизират звука така, че да се насладите на дори най-фините шумове от възпроизвежданото съдържание.

Свързаност

Bluetooth и Wi-Fi свързването са изключително полезни функции. Чрез налична Wi-Fi връзка вие ще можете да сърфирате в социални мрежи, канали за видео споделяне, снимки, видеа, приложения или игри, директно на вашия телевизор. Множество допълнителни портове – 3 x HDMI порта, 1 x RJ-45, 1 x S/PDIF, CI+ slot, 2 x USB, 1 x AV, 1 x RF – ще ви дадат възможността да възпроизведете всяко съдържание, съхранявано на външен източник на памет. Флашка, свързване на лаптоп или външен хард диск – всичко е възможно да бъде свързано към Samsung UE55TU8072UXXH.

В заключение

Телевизор Samsung UE55TU8072UXXH e предназначен за тези от вас, които не искат да правят компромис с качеството на телевизията в своя дом. Освен това, с него можете да се насладите освен на стандартните ТВ програми – на сърфиране в интернет, на игри, видеоклипове и приложения. Не правете компромис с техниката в своя дом, изберете Samsung UE55TU8072UXXH.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo