Samsung UE50NU7402 - Виж цената

Ревю на Samsung UE50NU7402

Ревюта Телевизори
8.5

Рейтинг

Samsung UE50NU7402 

Искате ли нов телевизор, който да разполага с някои от най-модерните технологии интегрирани в него? Държите ли както на висококачествените картина и звук, така и на възможностите за допълнително свързване на вашия нов уред? Ние имаме точния продукт за вас! Днес ще ви представим телевизор Samsung UE50NU7402 с невероятен 50-инчов екран и множество вградени технологии, той ще ви отведе в един нов телевизионен свят, изпълнен с богати цветове, кристална картина и невероятно чист звук.

Samsung UE50NU7402Виж цената за днес

Samsung UE50NU7402 Review

DOLBY DIGITAL – заобиколете се с кристално ясен и реалистичен звук, благодарение на технологиите за неговото подобрение. Потопете се дори в най-фините детайли на звука, за максимално удоволетворение от гледането на любимите ви филми.

Mega Contrast – благодарение на тази функция, качеството на изображението е в пъти по-изострено. Контрастът на детайлите е по-дълбок, а наситеността на цветовете по-голяма.

Contrast Enhancer – С този модел телевизор, ще откриете най-реалистичното преживяване при гледане на телевизор с плосък екран с технология за контрастно усилване. Това регулира контраста на различните области на екрана, за да подобри реализма на съдържанието, което гледате.

Виж още: Ревю на Samsung 65NU7102

Дизайн

Дизайнът на телевизора е класически – решен в черен цвят с ултратънка рамка около екрана. Семплата му стойка, осигурява както неговата стабилност, така и стилния завършек на неговата стилна визия.

Основни характеристики

Телевизор LED Smart Samsung UE50NU7402 е с удобни и практични размери от 1124.8 x 650.2 x 59.7 мм без стойка и 1124.8 x 735.8 x 336.2 мм със стойка. Това позволява той да бъде поставен както в по-големите, така и в по-малките и по-практични пространства от вашия дом. Съвместимостта му с VESA 200×200, позволява уреда да бъде монтиран директно на вашата стена. Приемането и предаването на сигнал се осъществява чрез цифров тунер DVB-T2CS2 и вход антена. Също така, уреда разполага с вграден мултимедиен плеър и възможност на видеовъзпроизвеждане на всички формати видео съдържание. Освен много ефективен, телевизор Samsung UE50NU7402 е и изключително енергономичен с консумирана мощност от едва 145W.

Видео

Телевизор LED Smart Samsung UE50NU7402 е с диагонал на екрана от впечатляващите 125см, резолюция 3840 x 2160 пиксела и аспект на изображението 16:9.. Допълнителните технологии като UHD Engine, HDR, HDR10+, HLG (Hybrid Log Gamma), Mega Contrast и др., ще ви накарат да се потопите в света на ясните изображение, богати цветове и кристално качество на картината за едно ново, по-вълнуващо телевизионно изживяване.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 20W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии Dolby Digital Plus, 2 Channels, Multiroom Link, Blutooth Audio др. ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, за да уловите дори най-дребните шумове от озвучаването на вашето видео съдържание.

Конектори

Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове и да възпроизвеждате любимото си онлайн съдържание с перфектно качество на картината. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизора са: Bluetooth, Аудио дигитален (оптичен) изход, 2 Входа USB, Композитен видео вход, 3 HDMI порта, Слот за CI+ карта.

Нашето мнение за продукта

Пренесете се в един нов телевизионен свят, изпълнен с богати цветове, дълбок контраст и реалистична картина с телевизор LED Smart Samsung UE50NU7402 ! Независимо дали искате да си подарите спокойна вечер пред екрана у дома, гледайки любимите си филми или искате да се позабавлявате сърфирайки в любимите онлайн сайтове – този телевизор ще възпроизведе избраното от вас съдържание с ненадминато качество на картина и звук!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 8
Екран - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password