Ревю на Samsung S95B

Samsung S95B

Новият телевизор S95B на Samsung е чудесен избор за всеки, който иска да извлече максимална полза от домашното си забавление. Този преглед ще обхване всички функции, които правят този телевизор толкова страхотен, и ще ви даде по-добра представа какво можете да очаквате от него.

Samsung S95B

Виж цената за днес

Samsung S95B: Характеристики, функции и технологии

S95B има красив дизайн, с минималистичен дисплей и изчистени линии, които ще се впишат добре във всеки интериор. Освен това разполага с ултратънка рамка около екрана, което му придава елегантен вид, който ще го накара да се откроява във всяка стая. Дистанционното управление е лесно за използване и с интуитивен дизайн, така че няма да имате проблеми да намерите бързо и лесно точно това, което ви трябва.

Този телевизор има невероятно качество на картината, благодарение на което всичко на екрана изглежда кристално ясно – независимо дали гледате любимото си предаване, играете видеоигри или просто сърфирате в интернет!

Samsung S95B разполага с технологията Dolby Atmos, която осигурява поглъщащ звук, който сякаш идва от всички посоки около вас. Този телевизор се предлага с вграден LaserSlim дизайн, който позволява да бъде окачен на стената толкова лесно, колкото би бил поставен на стойка или плот на маса.

Samsung S95B разполага и с технологията PANTONE Validated, която автоматично регулира цветовата температура в зависимост от околната светлина, така че да получите възможно най-доброто зрително изживяване, където и да се намирате в дома си.

С технологията Real Depth Enhancer този телевизор предлага поглъщащо зрително изживяване, като подобрява възприемането на дълбочината на екрана и едновременно с това намалява размазването при филми и видеоигри.

Режимът EyeComfort осигурява облекчение на напрежението в очите чрез намаляване на излъчването на синя светлина от LED екраните, така че зрителите да могат да се наслаждават на любимите си предавания по-дълго, без да се чувстват уморени в края на всяка вечер.

Телевизорът Samsung S95B се предлага с вграден интелигентен хъб, който ви позволява да получите достъп до цялото си любимо съдържание от едно място. Можете да използвате гласови команди, за да управлявате различни аспекти на телевизора, включително превключване на канали, възпроизвеждане на съдържание от стрийминг услуги като Netflix и HBO Go и др.

Motion Xcelerator Turbo+: Тази функция ви помага да гледате бързи екшън сцени без размазване или накъсване, което често се случва при други телевизори на пазара днес! Тя използва алгоритъм, който автоматично разпознава бързо движещи се екшън сцени и съответно регулира честотата на кадрите, така че на екрана ви да няма ефекти на размазване, когато гледате такъв тип съдържание.

Звук за проследяване на обекти (OTS): Тази функция ви позволява да слушате ясен диалог, когато гледате филми или телевизионни предавания с много фонов шум.

SmartThings ви позволява да управлявате всичките си интелигентни устройства само с едно дистанционно управление! Можете да изключвате осветлението, да регулирате термостатите и дори да отключвате врати – всичко това с едно или две кликвания на дистанционното управление на телевизора.

Функцията Multi View ви позволява да гледате няколко канала едновременно. Така по-лесно от всякога можете да следите различни предавания, без да пропускате нищо важно от някое от тях.

Серията S95B се предлага в няколко модела: Samsung 55S95B и Samsung 65S95B.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Samsung S95B: Мнение за продукта

От известно време насам на пазара се появяват обещаващи телевизори, но този е първият, който прави истински фурор. Samsung S95B е достатъчно добър, докато възпроизвежда всякакви висококачествени мултимедийни файлове, и достатъчно прост за работа, за да може всеки член на семейството да свърже своя компютър или устройство и да регулира настройките с лекота. Най-накрая изглежда, че Samsung е произвела телевизор, заради който си струва да надградите миналогодишния модел.

Виж цената за днес

4/5 - (3 votes)
Review-bg.com
Logo