Samsung RT46K6630S8/EO - Виж цената

Ревю на Samsung RT46K6630S8/EO

Ревюта Хладилници
9.3

Рейтинг

Samsung RT46K6630S8/EO

Хладилник Samsung RT46K6630S8/EO е нов, модерен уред с голям капацитет за съхранение и множество модерни технологии, които ще осигурят оптимални условия за съхранение на вашите хранителни продукти. Ако търсите уред, който да съхранява любимите ви храни свежи и вкусни, то Samsung RT46K6630S8/EO е точният избор за вас.

Samsung RT46K6630S8/EOВиж цената за днес

Функции

Twin Cooling Plus®- тази технология, охлажда хладилника и фризера поотделно, така че миризмите от двете помещения да не се смесват, а храните ви да останат свежи и вкусни за по-дълго време!

Power Cool – благодарение на функцията за бързо охлаждане, вие ще имате максимално добре съхранени хранителни продукти, като те ще бъдат охладени качествено за минимален период от време.

No Frost – тази система, осигурява бързото стабилизаране на температурата във вашия уред, след всяко отваряне на вратата на хладилника, като по този начин упражнява постоянен контрол върху температурата, за да се запази максимално охлаждането.

Отделение за зеленчуци & плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време.

Виж още:Ревю на Star-Light CF-157AP

Дизайн, размери и характеристики

Дизайнът на хладилника е изключително модерен. Решен в сребрист цвят с иноксово покритие и стандартно дясно отваряне на варатата. Дизайнът е перфектно допълнен от LCD дисплей и диспенсър за вода, поставени в предната част на уреда. Размерите на хладилника са 182.5х70х72.6см (ВхШхД). Това го прави подходящ за поставяне както в по-глемите, така и в по-малки и практични кухни.

Уреда спада в енергиен клас А+, което гарантира неговата икономична работа. С нисък разход на електроенергия от 300 kWh/год., можете да се насладите на неговата оптимална работа при минимални сметки за електрическа енергия. Освен това, ниските му нива на шум от 41 dB ще ви позволят да го поставите в споделени простраства, без да бъдете смущавани от неприятен шум при неговата работа. Същевременно, множество модерни технологии като: „Power Cool”,
„Power Freeze” и др., ще се погрижат за оптимално полезната, сигурна и ефективна работа на вашия домашен охладителен уред.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 341л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 4 рафта от закалено стъкло и 5 допълнителни рафта на вратата. По този начин вие разполагате с максимално голямо пространство за съхранение на вашите хранителни продукти. В долната част на уреда има затворена кутия, която е предназначена за съхранение на плодове и зеленчуци. Нивата на влагата и въздуха в нея се контролират, за да се запазят храните свежи за максимално дълъг период.

Фризер

Фризерът е с обем от 111л с 1 голямо отделение за съхранение. Това позволява да съхранявате както големи количества от вашите любими замразени храни, така и да поставяте по-големи и по-обемисти хранителни продукти. С големия си капацитет на замразяване, той ще осигури бързото и ефективно охлаждане на вашите хранителни продукти, като по този начин ще ги запази свежи и качествени за дълго време.

В заключение

Хладилник Samsung RT46K6630S8EO предлага на своите потребители множество функции, практични размери и съхранение на желаните продукти в оптимално условия. Всичко това идва при вас в изключително стилен дизайн и ефективно разпределение на отделенията за съхранение. Ако търсите нов, високоефективен и същевременно бюджете уред за съхранение на вашите любими хранителни продукти, то този хладилник е точният избор за вашия дом.

Виж цената за днес

9.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 10
Капацитет - 10
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password