Ревю на Samsung RT38K5435S9/EO

Samsung RT38K5435S9/EO

Samsung RT38K5435S9 / EO е отличен хладилник с две врати, с изключителна производителност по отношение на капацитета за съхранение и енергийния клас, предлаган от известен производител и оборудван с някои от най-модерните технологии.

Samsung RT38K5435S9/EOВиж цената за днес

Дизайн и размери

Когато говорим за дизайн, трябва да ви кажем, че вратите на този модел са реверсивни, като обикновено се отварят отдясно, но ако пространството не ви позволява да отваряте хладилника надясно, има възможност да сглобете отново вратите, така че да се отворят наляво. Уреда е решен в елегантен цвят инокс а чрез сензорният екран поставен в предната част на хладилника контролира 2 температурни зони, които могат да се регулират независимо. Можете да прецизирате всички настройки за съхранение на храни: Показване / задаване на температура във фризера; Показване / задаване на температура в хладилника; Индикатор за предупреждение във фризер, защита за деца, активиране на опциите за бързо замразяване и др. Размерите му са: 178.5 х 67.5 х 71.5 см (ВхШхД).

Общи технически характеристики

Консумацията на енергия на хладилника Samsung е намалена едва до 280 KWh/годишно, благодарение на класът на енергийна ефективност, от който хладилника е част, а именно A+++. Освен това той интегрира безшумен еко компресор с ниво на шум от едва 40dB, който извежда на преден план редица предимства, които можете да видите още при първото използване: ниска консумация на енергия и ниско ниво на вибрации. Едни от ключовите характеристики, с които е оборудван уреда са: Циркулация на въздуха и Twin Cooling Plus. Хладилниците се нуждаят от много циркулация на въздуха, така че устройството да може да работи правилно, за да запази храната в студено или замразено състояние. Когато хладилникът е разположен в зона с малко или никаква циркулация на въздуха, уредът ще използва повече енергия и може да не поддържа храната на правилната температура. Samsung Twin Cooling Plus добавя нови нива на удобство и иновации с двата си изпарителя, които управляват отделно пространството на хладилника и фризера, за да минимизират температурните колебания. Това прави възможно контролирането на оптимална влажност и температура, защото влагата в хладилника може да остане отделно от фризера. По-високата влажност до 70% запазва храната за по-дълго, така че това е добре дошло допълнение, което минимизира загубата на храна.

Хладилник

Хладилното отделение има нетен капацитет от 295литра, 4 вътрешни рафта от закалено стъкло, 4 рафта на вратата, както и чекмедже за зеленчуци и плодове Big Box. Отделението за плодове и зеленчуци е не отделено място за съхранение, а важна част от вашия хладилник. Намирайки се в контролирана среда, вашите свежи зеленчуци и плодове, ще се поддържат свежи за по-дълъг период от време и това е така, защото чрез въздушните течения и чрез регулиране на вътрешната влажност, плодовете няма да дехидратират, запазвайки външния си вид и вкус до 30 дни. Функция за бързо охлаждане гарантира дългосрочната свежест на хранителните продукти, закупени наскоро от пазара, и това е така, защото в най-кратки срокове тази технология възстановява оптималната температура в хладилника, предотвратявайки разграждането на продуктите, които не издържат на температурни вариации .

Виж още: Най-добрите хладилнициЕвтини хладилници | 

Фирзер

Фризерното отделение има  нетен капацитет от 89 литра, 2 отделения  и капацитет за замразяване от 8кг/24 часа. Функцията за бързо замразяване е идеална за активиране, когато поставяте прясна храна във фризерното отделение. Автоматичният режим за бързо замразяване прави замразяването лесно и енергийно ефективно. Това кара фризера да падне под обичайната за него температура, създавайки безопасна среда за замразяване на храната. Веднага след като процесът на замразяване приключи, температурата се връща към тази, зададена от термостата, като по този начин се пести енергия.         

Функции и технологии

Технологията No Frost,  с която е оборудван този модел, не позволява образуването на лед във фризера. В допълнение към други модели хладилници с технология No Frost, хладилникът има и нова технология, а именно  NeoFrost Twin Cooling Plus. С две хладилни вериги, контролирани напълно отделно,    Twin Cooling Plus   позволява точното и независимо задаване на температурата както в хладилника, така и във фризера. Между тях няма обмен на въздух, като по този начин се избягва пренасянето на миризми, както и изсъхване на съхранената храна.  

В заключение

Samsung RT38K5435S9/EO  може да осигури много икономично и много качествено охлаждане и замразяване на прясна храна както в хладилника, така и във фризера, без да произвежда лед или да пренася неприятни миризми, така че можете да се насладите на перфектно прясна храна за дълго време. 

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo