Samsung RT32K5030S9/EO - Виж цената

Ревю на Samsung RT32K5030S9/EO

333333333 Ревюта Хладилници
9

Рейтинг

Samsung RT32K5030S9/EO

Напоследък, потребителите стават все по-объркани, когато става въпрос за избора на домакински уреди. Те искат модели, които отговарят на две основни качества: да бъдат максимално ефективни и да изглеждат добре. Ако и вие сте от тези домакинства, то тогава не се колебайте да изберете хладилник с 2 врати Samsung RT32K5030S9/EO. Той е съчетал в себе си висока производителност, ниски разходи за електроенергия, голям капацитет на съхранение – и всичко това е „опаковано” в модерен и стилен дизайн.

Samsung RT32K5030S9/EOВиж цената за днес

Функции

Twin Cooling Plus®- тази технология, охлажда хладилника и фризера поотделно, така че миризмите от двете помещения да не се смесват, а храните ви да останат свежи и вкусни за по-дълго време!

Power Freeze – предотвратява размразяването на замразените храни, когато поставяте нови продукти във фризера и гарантира, че новопостъпилите продукти се замразяват по-бързо. Уреди с функция Power Freeze автоматично изключват функцията веднага след достигане на желаната температура. Това предотвратява загубата на енергия.

Fresh Zone – специално отделение, предназначено за съхранението на вашите любими плодове и зеленчуци. Чрез контрол на влагата в това отделение, се подпомага запазването на свежестта и витаминните свойства на плодовете и зеленчуците за много по-дълъг период от време.

Виж още: Ревю на Indesit RAA 24N

Дизайн и Характеристики

Дизайнът на хладилника е модерен и елегантен. Този модел е решен в сребрст цвят с плоски врати със стандартно дясно отваряне, като е подходящ за всеки модерно обзаведен дом. Размерите на уреда са: 171.5х60х67.2см.

Класът на енергийна ефективност на хладилника е A+, което означава, че той консумира до 20% по-малко електроенергия от другите модели на пазара. Потреблението му е 260 KWh/год. С ниските си нива на шум от 41 dB, този уред няма смущава спокойствието ви с неприятни шумове, за сметка на своята висока производителност. Също така, хладилника разполага с възможността за атономна работа без ток до 10ч. По този начин, при спиране на електрозахранването във вашия дом, температурата в хладилника ще бъде поддържана, а храната ви няма да се развали, докато отстраните проблема.

Освен с перфектни технически характеристики, Samsung RT32K5030S9/EO разполага и с множество модерни технологии. Системата Twin Cooling Plus от Samsung, помага както за правилното охлаждане на храните, така и предотвратява смесването на миризмите от тях. Освен правилното охлаждане на всяко отделение, този хладилник е способен да настрои и оптималното ниво на влажност. В същото време е оборудван и със система No Frost, която осигурява добра максимално охлаждане на храната, като предотвратява образуването на скреж в хладилника и лед във фризера.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 249л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 3 рафта от закалено стъкло и 4 допълнителни рафта на вратата, които позволяват лесното съхранение на големи бутилки, буркани и др. Хладилника разполага още с отделение „Fresh Zone”, за съхранение на зеленчуци и плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време

Фризер

Фризерът е с обем от 72л и 1 голямо отделение за съхранение, което позволява съхраняването на големи количества хранителни продукти, или на по-големи и обемни храни. Той разполага с автоматична система за размразяване, за да можете да поддържате хигиената в охладителния уред, максимално лесно.

В заключение

Хладилник с 2 врати Samsung RT32K5030S9/EO е точният избор за тези от вас, които търсят високо качество на изгодна цена. С голям обем за съхранение, множество модерни функции и стилен дизайн, той ще съхранява вашите хранителни продукти при оптимално добри условия, за да запазят те своите качество, свежест и вкусови качества.

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 10
Капацитет - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password