Samsung RS7547BHCSP/EF - Виж цената

Ревю на Samsung RS7547BHCSP/EF

Ревюта Хладилници
9

Рейтинг

Samsung RS7547BHCSP/EF 

Държите ли на високото качество на вашите хранителни продукти? А искате ли те да бъдат съхранявани при оптимално добри условия? Ние имаме точния уред за вас! Днес ще ви предствим двукрилен хладилник Samsung RS7547BHCSP/EF. С енергиен клас А+, голям капацитет на обем и множество вградени модерни функции, той ще запази вашите продукти свежи, качествени и вкусни за дълъг период от време!

Samsung RS7547BHCSP/EFВиж цената за днес

Samsung RS7547BHCSP/EF Review

Twin Cooling Plus®- тази технология, охлажда хладилника и фризера поотделно, така че миризмите от двете помещения да не се смесват, а храните ви да останат свежи и вкусни за по-дълго време!

Big Box – това е чекмедже, специално предназначено за съхранението на вашите пресни плодове, зеленчуци и билки. Благодарение на големия си капацитет на обем, както и на постоянната регулация на температурата и нивото на влагата във вашия уред, вие ще имате по-голямо пространство за съхранение на вашите хранителни продукти, като те ще бъдат запазени свежи и качествени за по-дълго време.

Многостранен поток– тази технология предоставя възможността за двойно охлаждане на вашия уред, без замразяване. Това осигурява оптимално добри условия за съхранение на вашите хранителни продукти. Тази технология, предотвратява смесването на въздуха от хладилника и фризера, като разпределя равномерно студения въздушен поток поотделно в двете отделения.

Виж още: Ревю на Beko GN162320X

Дизайн

Двукрилен хладилник Side by side Samsung RS7547BHCSP/EF е с модерен и стилен дизайн. Решен в изцяло сребрист цвят с иноксово покритие, той би паснал идеално във всеки дом и всяка кухня, с модерно и стилно обзавеждане. Интегрираният сензорен екран, поставен в предната част на хладилният уред, придава висококачествен завършек на неговата стилна визия.

Размери

Размерите на уреда са 91.2 х 75.4 х 178.9см и е с тегло 116кг. Това го прави идеален за поставяне както в по-големите, така и в по-малките кухни. Стандартното му дясно отваряне позволява лесното му монитране във всяка кухня със стандартно разположение на електроуредите в нея.

Технически характеристики

Капацитетът на обем на този охладителен уред е 537л. Това позволява съхранението на големи количества храна, които биха задоволили хранителните нужди на цялото ви семейство. С енергиен клас А+, уредът е освен много ефективен, така и много енергоикономичен. Годишният разход на електроенергия от 442kWh, гарантира че той няма да повиши сметките ви за електроенергия. С ниските си нива на шум от едва 39dB, хладилникът е особено подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като гарантирано няма да нарушава домашното ви спокойствие с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Охладителният агент, с който разполага уреда е R600a, а климатичния клас, към който спада е SN-N-ST-T.

Хладилник

Хладилникът е с нетен обем от 361л, като разполага със 4 рафта от закалено товароустойчиво стъкло и 4 допълнителни рафта на вратата. Това позволява съхранението на големи количества от вашите хранителни продукти, а допълнителните рафтове на вратата освобождават още по-голямо пространство във вътрешността на хладилния уред. Също така, хладилникът разполага със специално отделение за съхранение на зеленчуци и плодове. Нивата на влага и температурата в това отделение се регулират постоянно, така че вашите пресни зеленчуци, плодове и билки да запазят свежестта, качеството и витаминните си свойства за по-дълго време.

Фризер

Фризерът е с нетен обем от 176л. и разполага с 3 големи отделения за съхранение. Това ви позволява да съхранявате големи количества от вашите любими хранителни продукти, като възможността за пълното изваждане на кутиите за съхранение, ви осигурява лесен и бърз достъп до вашите замразени хранителни продукти. Капацитетът му на замразяване от 12кг. за 24ч. ви гарантира, че дори по-големи количества от вашите хранителни продукти, ще бъдат замразени бързо и качествено.

Нашето мнение за продукта

Samsung RS7547BHCSP/EF е идеалното решение за тези от вас, които не правят с компромис както с качеството на своите хранителни продукти, така и с качеството на уреда, в който ще ги съхраняват. С множеството си технологии, този хладилен уред, гарантирано ще запази вашите любими храни свежи, качествени и вкусни за по-дълго време, за да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете!

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 9
Капацитет - 10
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password