Samsung RS68N8321S9/EF - Виж цената

Ревю на Samsung RS68N8321S9/EF

333333333 Ревюта Хладилници
9.5

Рейтинг

Samsung RS68N8321S9/EF

Samsung RS68N8321S9/EF е хладилник за тези, които търсят качествен охладителен уред. Той е идеален за големи семейства, като охлажда и замръзва отлично съхраняваните хранителни продукти. Ако искате нов, модерен, ергономичен и същевременно многофункционален охладителен уред, то този хладилник е точният избор за вас.

Samsung RS68N8321S9/EFВиж цената за днес

Функции

SpaceMax Technology™ – тази технология предоставя възможността за допълнителен вътрешен капацитет на съхранение, без да увеличава външните размери на уреда. Чрез нея можете да получите до 100л по-голям обем за съхранение в сравнение с конвенционалните модели.

Twin Cooling Plus®- тази технология, охлажда хладилника и фризера поотделно, така че миризмите от двете помещения да не се смесват, а храните ви да останат свежи и вкусни за по-дълго време!

Режим “Ваканция” – тази функция е особено полезна, когато отивате на ваканция и няма да бъдете в дома си за дълъг период от време. Температурата ще се настрои автоматично и хладилникът ще се изключи, веднага след като модулът бъде активиран.

Виж още: Ревю на LG GSL760PZXV

Дизайн, размери и характеристики

Можем да кажем, че двукрилният хладилник Side by side Samsung RS68N8321S9/EF е ненадминат, що се отнася до неговия дизайн. Решен в цвят инокс с плоски врати, той е част от последния писък на модните тенденции в бялата техника. Скрит дисплей и диспенсър за вода, перфектно допринасят за стилната му визия. Размерите на уреда са: 91.5х71.6х178см. Той е подходящ за поставяне в по-големи простраства.

Освен това, Samsung RS68N8321S9/EF има охладителна система Full No Frost. Какво означава това? В хладилника, но и във фризера, охлаждането/замразяването се основава на разпределението на студения въздух. Той прониква в отделенията чрез специални отвори и циркулира равномерно във всички зони. Когато напускате дома за по-дълго време и имате храна в хладилника или фризера, активирайте функцията  „Holiday”. Уредът ще работи нормално, но ако не отворите вратата, консумацията на енергия ще бъде по-ниска. Освен това, хладилника разполага с множество допълнителни функции, като: „Заключване за деца”, „Бързо замразяване”, „Бързо охлаждане”, „Система за сигнализиране за отворена врата” и др., които гарантират оптималното качество на неговата работа.

Уредът е включен в енергийния клас  A++, доказателство, че е икономичен (389 kWh/год) и консумира около 20% по-малко електроенергия от уредите в клас A +. Ниските му нива на шум от 39 dB, ще ви позволят да го поставите в отворени пространства, без да бъдете смущавани от неприятни шумове по време на неговата работа.

Хладилник

Хладилникът е с капацитет на съхранение от 407л и разполага с 4 рафта от закалено стъкло и 5 допълнителни рафта на вратата, за да съхранявате оптимално количество храна. Също така, има 2 затворени отделения, в които плодовете и зеленчуците ще се съхраняват отделно, като ще запазят свойствата си за по-дълго време.

Фризер

Фризерът  е разположен от лявата страна на уреда. Освен това е добре подразделен – с обем от 210л и 6 отделения за съхранение. В долната му част има 2 затворени отделения, в които е добре да поставите храната с по-силна миризма, като риба, например. Капацитетът му на замразяване е 12кг за 24ч.

В заключение

Samsung RS68N8321S9/EF е много просторен, високоефективен уред, който отлично охлажда и замразява хранителни продукти. Той е добре разделен и предлага безопасно и качествено съхранение на храните. Функциите и продуктивността му са опаковани в стилен дизайн, който ще допълни перфектно модерния дом на всяко домакинство.

Виж цената за днес

9.5

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 10
Капацитет - 10
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password