Ревю на Samsung RS64R5302M9/EO

Samsung RS64R5302M9/EO

Samsung RS64R5302M9/EO е висококачествен хладилник с много предимства и функции, които гарантират удобство и ефективност в използването.

Samsung RS64R5302M9/EO

Виж цената за днес

Samsung RS64R5302M9/EO: Характеристики, функции и технологии

Samsung RS64R5302M9 разполага и с технологията Space Max, която помага на потребителите му да спестят повече място, като използват по-малко вода и електроенергия. Това означава, че ще имате повече място за други хранителни продукти във фризерната си секция, така че няма да се налага да купувате толкова много.

All-Around Cooling е технология, която осигурява равномерно разпределение на студа и температурата във всички сектори на хладилника, за да се поддържа максималната свежест на храните. Обикновено се достига това чрез разположение на вентилатори и клапани за регулиране на температурата в различните сектори на хладилника. Това позволява на хладилника да се адаптира към различните нужди на потребителя и да гарантира, че храните се пазят в свеж и оптимален начин.

Освен това разполага с цялостна система за охлаждане, която гарантира, че всяка част от храната ви ще остане на перфектната температура, дори когато вратата е затворена. Това може да помогне да се предотврати развалянето на храната, ако е оставена навън твърде дълго време.

Samsung използва дигитален инверторен компресор в своите хладилници, който е по-дълготрайн и ефективен от стандартните компресори. Той автоматично регулира скоростта си, като използва електронни сензори за да определя нужната степен на охлаждане, което позволява да се намалят електроенергийните разходи и да се спестят до 50%. Това също така намалява износването на компресора, тъй като той не работи постоянно на максималната си скорост.

Системата Power Cool бързо охлажда храната или напитките ви, като издухва интензивно студен въздух във вътрешността на хладилника. Можете също така да изберете дали искате фризерът да е включен или изключен, когато използвате тази функция. Това е чудесен начин за бързо и ефикасно охлаждане на храната.

Функцията Power Freeze работи подобно на функцията Power Cool, но генерира експлозия от студен въздух във фризера, вместо просто да издухва студен въздух вътре. Резултатът? Замразените храни стават твърди и готови за консумация!

Хладилникът дезодориращ филтър, който е предназначен да поддържа свежата и чиста миризма на хладилника ви. Ако имате проблем с миризми на мухъл или плесен, дезодориращият филтър трябва да ви помогне.

Алармата на вратата на този модел също е една от най-добрите му характеристики. Тя ви уведомява, когато някой е отворил хладилника ви, така че не е нужно да се притеснявате, че някой ще открадне храната ви или ще остави пръстови отпечатъци по храната ви.

Хладилникът Samsung RS64R5302M9/EO има кутия за зеленчуци и плодове с голям капацитет, която улеснява съхранението на пресни зеленчуци и плодове в хладилника. Това е чудесно за хора, които обичат да съхраняват много пресни продукти в хладилника, защото всички те са на едно място и много по-лесно се намират, когато искате да ги използвате. Ако обичате да готвите, ще се зарадвате на повече пространство в кухнята, за да можете да приготвяте повече ястия, без да се притеснявате, че няма да ви стигне времето или съставките.

Samsung RS64R5302M9 е хладилник с елегантен и модерен външен вид. Той е проектиран така, че да се вписва във всяко пространство. Ширината му е 91,2 см, дълбочината – 71,6 см, а височината – 178 см. Теглото му е 109 кг.

Виж още: Най-добрите хладилници | Най-Добрите Хладилници Side By SideЕвтини хладилници | 

Samsung RS64R5302M9/EO: Мнение за продукта

Samsung RS64R5302M9/EO е идеален избор за семейства, които търсят комбиниран хладилник с висок капацитет и множество функции, които помагат за по-добро организиране и поддържане на храните. Също така с енергийна ефективност Клас F, ще спести допълнителни разходи за електроенергия.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo