Samsung RS552NRUA1J - Виж цената

Ревю на Samsung RS552NRUA1J

Ревюта Хладилници
9

Рейтинг

Samsung RS552NRUA1J 

Искате ли нов домашен охладителен уред, който да съхранява вашите хранителни продукти при оптимално добри условия? Държите ли на запазването на качеството на храните за дълго време? Ние имаме точния уред за вас! Днес ще ви представим двукрилен хладилник Side by side Samsung RS552NRUA1J. С енергиен клас А+ и допълнителни интегрирани функции, той гарантирано ще запази вашите любими храни свежи, качествени и вкусни за дълъг период от време, за да можете да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете!

Samsung RS552NRUA1JВиж цената за днес

Samsung RS552NRUA1J Review

Twin Cooling Plus®- тази технология, охлажда хладилника и фризера поотделно, така че миризмите от двете помещения да не се смесват, а храните ви да останат свежи и вкусни за по-дълго време!

Технологията No Frost на Samsung – благодарение на функцията No Frost, студения въздух във вашия хладилник се разпределя равномерно, като в същото време образуването на лед и скреж във вашия уред е напълно предотвратено. Вече можете да съхранявате вашите продукти за по-дълго време, свежи и вкусни.

Система за сигнализиране за отворена врата – ако случайно забравите да затворите вратата на вашия хладилен уред, вие ще бъдете предупредени чрез звуков сигнал. По този начин се предотвратява покачването на температурата в уреда и развалянето на съхраняваните хранителни продукти.

Отделение за зеленчуци & плодове – това е отделение, специално предназначено за съхранението на свежи плодове и зеленчуци. Чрез поддържане на оптимални нива на влагата, вие гарантирано ще имате свежи и качествени плодове и зеленчуци с максимално запазени витаминни и хранителни свойства, за много по-дълъг период от време.

Виж още: Ревю на Daewoo FRN-Q29DCVI

Дизайн

Двукрилен хладилник Side by side Samsung RS552NRUA1J разполага с иновативен и модерен дизайн. Решен в бял цвят, този уред би паснал идеално във всяка стилно обзаведена кухня. Дозаторът за лед както и дръжките на уреда, решени в класическо черно и поставени в предната част на уреда, придават перфектен завършек на неговата стилна визия.

Размери

Размерите на този охладителен уред са 91.2 х 70 х 178.9см. Това го прави удобен и практичен за поставяне в по-големите кухни като гарантирано ще пасне перфектно в наличното ви пространство.

Технически характеристики

Двукрилен хладилник Side by side Samsung RS552NRUA1J разполага с енергиен клас А+, което осигурява неговата мощна и същевременно икономична работа с годишна енергийна консумация от 431 kWh. Също така, този уред разполага с No Frost технология, която предотвратява образуването на големи количества лед във фризера и на скреж в хладилника като по този начин запазва хранителните продукти свежи и качествени за по-дълго време, а почистването му е по-лесно от всякога без нуждата от предварително размразяване! Охладителният агент, с който разполага уреда е R600a, а климатичният клас към който спада е
SN-N-ST-T. Също така, уреда разполага с възможност за автономна работа без ток до 12ч. По този начин температурата във вашия хладилник се поддържа ниска, дори когато електрозахранването ви е прекъснато поради повреда. Благодарение на тази функция, съхраняваните хранителни продукти се запазват свежи и качествени, без опасност от тяхното разваляне, докато повредата не бъде отстранена.

Хладилник

Хладилникът разполага с общ нетен обем от 341л както и с 5 рафта от закалено стъкло и 4 допълнителни рафта на вратата. Това позволява съхранението на големи количества от любимите ви хранителни продукти. Също така хладилникът разполага със специални отделения за съхранение на плодове и зеленчуци.

Фризер

Фризерът е с общ нетен обем от 197л. като разполага с 4 големи отделения за съхранение. По този начин вие ще разполагате с голям запас от любимите ви замразени храни. Капацитетът на замразяване от 12кг. за 24ч., позволява бързото, лесно и ефективно замразяване на големи количества хранителни продукти, както и на по-големи и по-обемисти храни.

Нашето мнение за продукта

Двукрилен хладилник Side by side Samsung RS552NRUA1J би се вписал страхотно във всяка кухня и е един изключително висококачествен и надежден уред. Ако сте от практичните домакинства, които не биха направили компромис с качеството, то този уред на Samsung е идеалното решение за вашия дом.

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 9
Капацитет - 10
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password