Ревю на Samsung RS54N3003SA/EO

Samsung RS54N3003SA/EO 

Side by side Samsung RS54N3003SA / EO е идеалният избор, ако искате голям XXL хладилник с фризер, оборудван с най-новите технологии на много добра цена. Дизайнът Top Silver Deco, който предлага ясен, лесен за четене LCD екран, допринася положително за външния вид на кухнята, а уреда се откроява със своя сребърен цвят и материал от неръждаема стомана. Ако имате нужда от нов, голям хладилник с инегрирани множество съвременни технологии, който да поддържа храната ви свежа за дълъг период от време, то това може би е правилният избор за вас и вашето домакинство.

Samsung RS54N3003SA/EOВиж цената за днес

 

Дизайн и размери

Този модел е оборудван с инверторна технология и е много тих, с много ниско ниво на шум от 42dB. Устройството има следните размери: 178,9 x 91,2 x 73,4 см (ВхШхД) и тегло 105кг. Дизайнът му е изключително модерен и стилен – решен в сив изчистен цвят с двойни врати и интегриран ясен, лесен за четене LCD екран, допринася положително за външния вид на кухнята. Контролните елементи на уреда съдържат: Индикация на температурата във фризера; Показване на температурата в хладилника; Функция за супер замразяване; Ваканционна функция; Предупредителен индикатор за секцията на фризера; Сигналът за предупреждение за отворена врата.

Общи технически характеристики

Освен, че разполага с модерен дизайн и множество технологии, уреда е и много енергономичен. Той спада в енергиен клас А+++, като годишният разход на електроенергия е едва 404 kWh. Също така, инверторният мотор с охладителен агент R600a е много тих с ниво на шум от 42 dB. Друго предимство на уреда е, че разполага с възможност за автономна работа без ток до 8ч. По този начин, ако възникне повреда и електрозахранването в дома ви спре, хладилника ще продължи да охлажда/замразява ефективно храната ви в продължение на 8 часа, така че да имате достатъчно време да отстраните проблема.

Хладилник

Хладилникът е от дясната страна. Той е просторен и добре разделен. Дори и да не е оборудван с високотехнологични устройства или аксесоари, като минибар, дозатор за вода, той ви осигурява всичко необходимо, за да съхраните щедро количество храна. Нетния капацитет на съхранение е 359л., а разпределението на пространството е както следва: 5 рафта от закалено стъкло снабдени със защитен ръб в зоната на контакт и 4 допълнителни рафта на вратата на хладилника. В долната част на хладилника има две затворени отделения, в които плодовете и зеленчуците запазват свежестта си много добре.

Фирзер

Фризерът е по-просторен от много други модели. Той е добре структуриран и ще ви помогне да не съхранявате хаотично храната. В долната част има две затворени отделения. В тях е добре да поставяте храна със силна миризма като риба или месо. Общотот нетно пространство е 193л. Останалото свободно пространство е разделено на 4 отделения за съхранение, снабдени със защитен ръб, точно като тези в хладилника. Също така, на вратата на фризера могат да бъдат монтирани 5 устойчиви опори, полезни за храна и контейнери, до които трябва да стигнете лесно.

Виж още: Най-добрите хладилнициЕвтини хладилници | 

Функции и технологии

Samsung RS54N3003SA/EO има система за охлаждане Full No Frost. Това означава, че както в хладилника, така и във фризера, охлаждането/замразяването се извършва въз основа на течения на студен въздух. По този начин никога няма да имате проблеми с образуването на лед по вътрешните стени. Дори и във фризера. Друго предимство на тази система е, че температурата и влажността са трайно стабилизирани на оптимално ниво. Това е предимство, което допринася за удължаване на живота на храната. Температурата на двете отделения се регулира отвън, чрез контролния панел на вратата на фризера. Ако една от вратите не е затворена правилно, ще бъдете предупредени от звуков сигнал. По този начин няма риск от дискомфорт. Ако излезете от дома си за по-дълго, можете да активирате  режима на почивка. Докато никой не отваря вратата на уреда, той продължава да работи в оптимални параметри, но с ниска консумация на енергия.

В заключение

Samsung RS54N3003SA / EO е много ефективен и просторен хладилник. Охлажда и замразява отлично, като помага да се предотврати образуването на лед. Той не разполага с всички съществуващи аксесоари за тази категория хладилници (дозатор за вода, минибар, шкаф за вино), но е много по-бюджетен и същевременно ефективен в своя клас електроуреди.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo