Samsung RS54N3003SA/EO - Виж цената

Ревю на Samsung RS54N3003SA/EO

333333333 Ревюта Хладилници
8.8

Рейтинг

Samsung RS54N3003SA/EO 

Държите ли на високото качество на вашите хранителни продукти? А искате ли те да бъдат съхранявани при оптимално добри условия? Ние имаме точния уред за вас! Днес ще ви предствим двукрилен Хладилник Side by side Samsung RS54N3003SA/EO. С енергиен клас А+, голям капацитет на обем и множество вградени модерни функции, той ще запази вашите продукти свежи, качествени и вкусни за дълъг период от време!

Samsung RS54N3003SA/EOВиж цената за днес

Samsung RS54N3003SA/EO Review

Multi Air Flow – Влагата във вътрешната част на вашият хладилник вече е мираж, благодарение на функцията Multi Air Flow. Вътрешната част на вашият хладилник остава чиста и свежа за по-дълго време, което подпомага запазването на свежестта на хранителните ви продукти.

Система за сигнализиране за отворена врата – ако случайно забравите да затворите вратата на вашия хладилен уред, вие ще бъдете предупредени чрез звуков сигнал. По този начин се предотвратява покачването на температурата в уреда и развалянето на съхраняваните хранителни продукти.

Отделение за зеленчуци & плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време.

Виж още: Ревю на Samsung RS66N8100S9/EF

Дизайн

Хладилник Side by side Samsung RS54N3003SA/EO е с модерен и стилен дизайн. Решен в изцяло сребрист цвят с иноксово покритие, той би паснал идеално във всеки дом и всяка кухня, с модерно и стилно обзавеждане. Интегрираният сензорен екран, поставен в предната част на хладилният уред, придава висококачествен завършек на неговата стилна визия.

Размери

Размерите на уреда са 91.2 х 73.4 х 178.9см. Това го прави идеален за поставяне както в по-големите, така и в по-малките кухни. Стандартното му дясно отваряне позволява лесното му монитране във всяка кухня със стандартно разположение на електроуредите в нея.

Технически характеристики

Хладилник Side by side Samsung RS54N3003SA/EO разполага с енергиен клас А+, което осигурява неговата мощна и същевременно икономична работа. Уредът работи със захранващо напрежение от 240V. Също така, този уред разполага с No Frost технология, която предотвратява образуването на големи количества лед във фризера и на скреж в хладилника като по този начин запазва хранителните продукти свежи и качествени за по-дълго време, а почистването му е по-лесно от всякога без нуждата от предварително размразяване!

Хладилник

Хладилникът е с нетен обем от 356л, като разполага със 5 рафта от закалено товароустойчиво стъкло и 4 допълнителни рафта на вратата. Това позволява съхранението на големи количества от вашите хранителни продукти, а допълнителните рафтове на вратата освобождават още по-голямо пространство във вътрешността на хладилния уред. Също така, хладилникът разполага със специално отделение за съхранение на зеленчуци и плодове. Нивата на влага и температурата в това отделение се регулират постоянно, така че вашите пресни зеленчуци, плодове и билки да запазят свежестта, качеството и витаминните си свойства за по-дълго време.

Фризер

Фризерът е с нетен обем от 179л. и разполага с 4 големи отделения за съхранение. Това ви позволява да съхранявате големи количества от вашите любими хранителни продукти, като възможността за изваждане на кутиите за съхранение, ви осигурява лесен и бърз достъп до вашите замразени хранителни продукти.

Нашето мнение за продукта

Хладилник Side by side Samsung RS54N3003SA/EO е идеалното решение за тези от вас, които не правят с компромис както с качеството на своите хранителни продукти, така и с качеството на уреда, в който ще ги съхраняват. С множеството си технологии, този хладилен уред, гарантирано ще запази вашите любими храни свежи, качествени и вкусни за по-дълго време, за да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете!

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 10
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password