Ревю на Samsung RS50N3913BC/EO

Samsung RS50N3913BC/EO

Samsung RS50N3913BC / EO е модерен хладилник с нетен обем 501 литра. Той е специално проектиран за тези, които не искат да правят компромиси между качество, ефективност и устойчивост. Моделът RS50N3913BC / EO има модерен дизайн, който интегрира най-съвременните функции и технологии, като е идеален за тези, които искат да възприемат здравословният начин на живот. Освен това диспенсера за вода и лед (кубчета или натрошен лед), интегриран във фризера, е удобен вариант за тези, които са свикнали да пият напитките си с освежаващи ледени кубчета.

Samsung RS50N3913BC/EOВиж цената за днес

Дизайн и размери

Размерите на уреда са доста удобни, а именно 912 х 734 х 1789 мм (ШхДхВ). Дизайнът му е много шик и елегантен, решен в класически черен цвят с контролен дигитален дисплей и дозатор за лед.

Общи технически характеристики

Консумацията на енергия на уреда е едва 395 KWh/годишно, класът на енергийна ефективност, от който хладилника е част е  A+ . Освен това той има безшумен еко компресор, който извежда на преден план редица предимства, които можете да видите още при първото използване: ниска консумация на енергия и ниско ниво на вибрации с ниво на шум от едва 42 dB. Възможността за автономна работа без ток в продължение на 8ч. Ще ви осигури спокойствието, че ако нещо се случи и електрозахранването на вашия дом, хладилника ще продължи своята работа.

Хладилник

В хладилника има 5 рафта за съхранение на храна от закалено стъкло с пластмасова рамка, която се почиства лесно и има много добра устойчивост на големи тежести. Можете да поставите тежки контейнери, до 25 кг, на всеки рафт. Пластмасовата рамка, монтирана на ръба на рафтовете, задържа течността, случайно разлята по рафтовете. Голямо предимство на този модел е, че позицията на рафтовете 4 от 5 може да се регулира според нуждите ви с разлика до няколко сантиметра. Това е полезно, защото често се случва това разстояние да е с няколко милиметра по-ниско от стандартната височина на търговските съдове или буркани. В допълнение, хладилната зона има специален рафт, Multi Shelf изключително гъвкав, със специални държачи за бутилки, които могат да бъдат адаптирани към всякакви нужди. Това може да бъде рафт за съхранение на храна навсякъде в хладилника или специална скара за бутилки, с държачи, които могат да побират до 5 бутилки.

Фирзер

Фризера е с капацитет на съхранение от 175л., и има 3 отделение за съхранение. Освен това циркулиращия въздух не позволява миризмите на съхраняваните продукти да се смесват. No Frost технологията ви гарантира, че въпреки че е фризерно отделение, в него няма да се образува лед.

Виж още: Най-добрите хладилнициЕвтини хладилници | 

Функции и технологии

Технологията No Frost е една от ключовите технологии интегрирани в хладилника. Тя ще осигури оптимална температура за съхранение на храните, ще увеличи нивото на циркулация на въздуха и няма да позволи образуването на лед върху храната.Системата за многостранно охлаждане ще охлади вътрешността на хладилника възможно най-ефективно, без някои области да са по-горещи или по-студени. Функцията Power Freeze, активирана с натискане на бутон, бързо ще достигне подходящата температура за дългосрочно съхранение на замразени храни. Освен това уредът има опционална лента Push-Pull Home на дясната врата, където с натискане на бутон минибарът се отваря, за да има лесен достъп до съхраняваните напитки, без да отваря хладилника. Системата за сигнализиране за отворена врата е също много полезна функция – ако забравите вратата на хладилника отворена, ще бъдете уведомени със звуков сигнал.

В заключение

Хладилник с фризер Samsung RS50N3913BC/EO може да осигури много икономично и много качествено охлаждане и замразяване на прясна храна от двете отделения, без да произвежда лед и / или да пренася неприятни миризми вътре, така че да можете да се насладите на идеално свежа храна за дълго време .

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo