Ревю на Samsung RS50N3513SA/EO

Samsung RS50N3513SA/EO

Side by side хладилниците са едни от най-елегантните хладилници, като се предпочитат от все повече потребители. Samsung RS50N3513SA/EO разполага с голямо пространство както за пресни, така и за замразени храни, но предлага и добро разделяне и лесен достъп до тях. В допълнение, най-новите модели комбинирани хладилници също използват иновативни технологии, които позволяват на храната да се поддържа свежа за по-дълъг период от време. 

Samsung RS50N3513SA/EOВиж цената за днес

Дизайн и размери

Samsung RS50N3513SA / EO разполага с две врати и елегантен дизайн от неръждаема стомана. Двете врати имат вертикални дръжки от вътрешната страна. На вратата на фризера има дозатор за вода и лед и контролен панел с цифров дисплей. Контролният панел има елегантен син дисплей и просто меню за настройка на температурите в хладилника и фризера. Размерите на този модел са 91.2 х 73.4 х 178.9 см (ШхДхВ). , а общият нетен обем е 501 литра, като е подходящ за по-големи семейства с 5-6 членове.

Общи технически характеристики

Този хладилен уред е снабден с антибактериално уплатнение, което има ролята да предотвратява образуването на мухъл и проникването на бактерии във вътрешността на уреда, поддържайки свежестта на храната за по-дълъг период. Samsung е с отлична степен на изолация и има автономността да издържи без електричество в продължение на  8 часа,  без храната да се разгражда във фризера.  Този модел е проектиран да работи нормално и без да губи енергия през горещия сезон в пространство с температура на околната среда, като климатичният клас е: SN, N, ST, T  – проектирани да функционират икономично в температурния диапазон без претоварване от  + 10°C  през зимата  до  +43°C  през лятото.  Това е много важен аспект при закупуването на такъв уред и особено при избора на местоположението му в дома, за предпочитане е да се избягват топли помещения. Енергийната ефективност, предлагана от е много добра, притежаваща клас  A+ , с годишен разход на енергия от  395 kWh и дневна консумация на енергия от  1,1 kWh / ден .Шумовите емисии от пространството, където е поставен уреда, са 42 dB.

Хладилник

Хладилникът е с обем 359 литра и еразделен с помощта на 5 регулируеми рафта, изработени от закалено стъкло, а за бутилки вино има метална стойка в горната част. В долната част има 2 специални отделения за плодове и зеленчуци, които осигуряват оптимално ниво на влажност и температура, за да запазят свежестта на плодовете и зеленчуците за по-дълъг период от време. По-големите бутилки и контейнери могат да се съхраняват на двата рафта в долната част на вратата, а киселите млека и млечните продукти могат да се съхраняват на 4 рафта за съхранение на вратата. LED осветителната система осигурява добро ниво на светлина в хладилника, като допринася и за ниската консумация на енергия на този модел.

Виж още: Най-добрите хладилнициЕвтини хладилници | 

Фирзер

Фризерът е с обем 175 литра, като разполага с 3 отделения, а отделение, подобно на това в хладилника, в долната част има две затворени отделения, където можете да съхранявате месо или риба. На вратата на фризера има 3 рафта за съхранение на по-малки десерти, но също така и резервоара за дозатора за вода и лед. Капацитетът на замръзване от 10кг за 24 часа е доста голям. Освен това, уреда е оборудван с възможност за автономна работа без ток до 8 часа, в случай на прекъсване на електрозахранването.

Функции и технологии

Samsung RS50N3513SA/EO използва универсална система за охлаждане, която осигурява равномерно разпределение на студения въздух във всички вътрешни пространства, но също така и технология No Frost, която поддържа храната свежа, без да замръзва. Освен това имате функции за бързо охлаждане и замразяване на храната, но също така и режим на почивка, който намалява консумацията на енергия, когато сте на почивка. Надеждността на цифровия инверторен компресор се потвърждава и от разширената 10-годишна гаранция, предлагана от Samsung.

В заключение

В заключение, Samsung RS50N3513SA/EO е елегантен хладилник-фризер с просторни пространства и отлично съотношение цена-качество. Ниското ниво на шум, удължената 10-годишна гаранция за компресора и иновативните технологии правят този уред от Samsung отлично решение за всяка модерна кухня.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo