Samsung RL4353RBASL/EO - Виж цената

Ревю на Samsung RL4353RBASL/EO

Ревюта Хладилници
8.8

Рейтинг

Samsung RL4353RBASL/EO 

Държите ли на високото качество на вашите хранителни продукти? Искате ли те да бъдат съхранявани при оптимално добри условия? Ние имаме точният уред за вас! Хладилник с фризер Samsung RL4353RBASL/EO с енергиен клас А++ и множество модерни технологии, ще запази храните ви свежи и качествени за по-дълго време.

Samsung RL4353RBASL/EOВиж цената за днес

Samsung RL4353RBASL/EO Review

Отделение за зеленчуци & плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време.

Автоматична система за размразяване – благодарение на тази система, образуването на големи количества лед във фризера и ан скреж в хладилника, са напълно предотвратени. По този начин вашите хранителни продукти се запазват свежи и качествени за по-дълго време, а почистването на уреда е по-лесно отвсякога – без нуждата от предварително размразяване.

Система за сигнализиране за отворена врата – ако случайно забравите да затворите вратата на вашия хладилен уред, вие ще бъдете предупредени чрез звуков сигнал. По този начин се предотвратява покачването на температурата в уреда и развалянето на съхраняваните хранителни продукти.

Виж още: Ревю на Samsung RB34K6000SS/EF

Дизайн

Дизайнът на хладилника е изключително модерен. Решен в сребрист цвят с иноксово покритие против отпечатъци, той ще пасне перфектно във всяка стилно и модерно обзаведена кухня. Скритите дръжки, разположени в долната част на хладилника и в горната на фризера и интегрираният LCD дисплей в предната част на уреда, допринасят перфектно за модерния завършек на визията на вашия домашен електроуред.

Размери

Хладилник с фризер Samsung RL4353RBASL/EO е с размери от 70 х 70.5 х 185см и е с тегло от 85кг. Това позволява лесното му и удобно поставяне както в по-големите, така и в по-малките и практични кухни. Реверсивните му врати, които могат да бъдат монтирани така че да се отварят в желаната от вас посока, го правят идеалният избор за всяко домакинство, незаивисмо от пространството, с което разполага.

Технически характеристики

С общ нетен обем от 435л и изключително ниски нива на шум от 41dB, той е изключително подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като няма да смущава спокойствието ви чрез възпроизвеждане на неприятни шумове при неговата работа. Енергийният клас А++ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност. С годишен разход на електроенергия от едва 296 kWh, този хладилник заема едно от първите места по енергономичност при своята работа в своя клас електроуреди. Охладителният агент, с който разполага устройството е R600a, а климатичния клас към който спада е SN – N – ST – T.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 303л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 4 рафта от закалено стъкло и 5 допълнителни рафта на вратата. По този начин вие разполагате с максимално голямо пространство за съхранение на вашите хранителни продукти.

Фризер

Фризерът е с обем от 132л и с 4 отделения за съхранение. Това позволява да съхранявате както големи количества от вашите любими замразени храни, така и да поставяте по-големи и по-обемисти хранителни продукти. С големия си капацитет на замразяване от 12кг за 24ч., той ще осигури бързото и ефективно охлаждане на вашите хранителни продукти, като по този начин ще ги запази свежи и качествени за дълго време.

Нашето мнение за продукта

Хладилник с фризер Samsung RL4353RBASL/EO с изключително високата ефективност на своята работа и множество модерни интегрирани технологии, ще създаде възможно най-добрите температурни условия за съхранението на вашите любими хранителни продукти. Наслаждавайте се на винаги прясна, свежа и вкусна храна, благодарение на хладилник с фризер Samsung RL4353RBASL/EO!

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password