Samsung RH56J6917SL - Виж цената

Ревю на Samsung RH56J6917SL

Ревюта Хладилници
8.8

Рейтинг

Samsung RH56J6917SL 

Държите ли на високото качество на вашите хранителни продукти? А искате ли те да бъдат съхранявани при оптимално добри условия? Ние имаме точния уред за вас! Двукрилен хладилник Samsung RH56J6917SL с енергиен клас А+, No Frost технология и голям капацитет на обем, ще запази качеството, свежестта и хранителните свойства на вашите любими храни за максимално дълго време.

Samsung RH56J6917SLВиж цената за днес

Samsung RH56J6917SL Review

No Frost – тази технология предотвратява образуването на лед във фризера и на скреж в както в хладилника, така и върху вашите хранителни продукти. По този начин качеството и свежестта на храните се запазват максимално дълго, като същевременно почистването на електроуреда е в пъти по-лесно, без нуждата от допълнително размразяване.

Twin Cooling Plus™ – тази технология, охлажда хладилника и фризера поотделно, така че миризмите от двете помещения да не се смесват, а храните ви да останат свежи и вкусни за по-дълго време!

Диспенсър за лед и вода – вградения диспенсър за вода, ще ви осигури лесен и бърз достъп до освежаваща чаша студена вода през летните горещини, както и на лед за допълнителното охлаждане на вашите любими коктейли и други напитки.

Виж още: Ревю на Beko GN163221S

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен. Той е решен в елегантен сребрист, графитено сив цвят с иноксово покритие, като това го прави подходящ за всяка съвременна и стилно обзаведена кухня. Вграденият диспенсер за вода и лед в предната част на уреда, придават елегантен и стилен завършек на неговата модерна визия.

Размери

Размерите на Двукрилен хладилник Side by side Samsung RH56J6917SL са 91.2х73.2х179.4см и е с тегло от 133кг. Той е идеален за поставяне във всеки дом и всяка кухня, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство. Общият му нетен обем от 555л., ще ви позволи да съхранвате достатъчни количества храна, така че да задоволите хранителните нужди на цялото ви семейство.

Технически характеристики

Охладителният агент, с който разполага този уред е R600a. Освен много ефективен, хладилникът е и изключително енергономичен при своята работа. С енергийният си клас А+ и годишен разход на електроенергия от 452kWh, той гарантирано ще ви осигури максимално качество на своята работа, като същевременно ще намали сметките ви за електоенергия. Уредът разполага и с климатичен клас SN-N-ST-T.

Хладилник

Хладилникът е с обем от 376л., като разполага с внушителните 5 рафта от закалено товароустойчиво стъкло, както и 5 допълнителни рафта на вратата, благодарение на които вие разполагате с цялото налично пространство върху хладилните рафтове. В долната част на уреда е разположено отделение за съхранени на песни плодове, зеленчуци и билки. Нивото на температурата и влагата в това отделение се контролират постоянно, така че вашите любими плодове и зеленчуци да останат свежи и качествени за по-дълго време!

Фризер

Фризерът е с обем от 179л. Това позволява съхранението на големи количества от вашите любими замразени храни, а възможността за максимално изваждане на отделенията за съхранение, ви осигурява лесен и бърз достъп до желаните от вас хранителни продукти.

Нашето мнение за продукта

Този двукрилен хладилник Samsung, ще осигури оптимално добри условия за съхранението на вашите любими хранителни продукти. Вие ще имате винаги качествена и свежа храна, за да можете да и се наслаждавате винаги, когато пожелаете на една ръка разстояние във вашата кухня, а именно в хладилника Side by side RH56J6917SL от лидера в производството на домашни електроуреди – Samsung!

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 9
Капацитет - 10
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password