Samsung RF56J9041SR/EO - Виж цената

Ревю на Samsung RF56J9041SR/EO

333333333 Ревюта Хладилници
8.8

Рейтинг

Samsung RF56J9041SR/EO

Искате ли нов домашен охладителен уред, който да съхранява вашите хранителни продукти при оптимално добри условия? Държите ли на запазването на качеството на храните за дълго време? Ние имаме точния уред за вас! Днес ще ви представим двукрилен хладилник Side by side Samsung RF56J9041SR/EO. С енергиен клас А++ и допълнителни интегрирани функции, той гарантирано ще запази вашите любими храни свежи, качествени и вкусни за дълъг период от време, за да можете да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете!

Samsung RF56J9041SR/EOВиж цената за днес

Samsung RF56J9041SR/EO Review

Технологията No Frost на Samsung – благодарение на функцията No Frost, студения въздух във вашия хладилник се разпределя равномерно, като в същото време образуването на лед и скреж във вашия уред е напълно предотвратено. Вече можете да съхранявате вашите продукти за по-дълго време, свежи и вкусни.

Система за сигнализиране за отворена врата – ако случайно забравите да затворите вратата на вашия хладилен уред, вие ще бъдете предупредени чрез звуков сигнал. По този начин се предотвратява покачването на температурата в уреда и развалянето на съхраняваните хранителни продукти.

Отделение за зеленчуци & плодове – това е отделение, специално предназначено за съхранението на свежи плодове и зеленчуци. Чрез поддържане на оптимални нива на влагата, вие гарантирано ще имате свежи и качествени плодове и зеленчуци с максимално запазени витаминни и хранителни свойства, за много по-дълъг период от време.

Виж още: Ревю на Samsung RS50N3913BC/EO

Дизайн

Хладилникът разполага с иновативен и модерен дизайн. Решен в инокс цвят, този уред би паснал идеално във всяка стилно обзаведена кухня. Вграденият диспенсер за вода в предната част на уреда и сензорият екран, придават модерен завършек на неговата стилна визия.

Технически характеристики

Хладилникът разполага с енергиен клас А++, което осигурява неговата мощна и същевременно икономична работа с годишна енергийна консумация от 369 kWh. Също така, този уред разполага с No Frost технология, която предотвратява образуването на големи количества лед във фризера и на скреж в хладилника като по този начин запазва хранителните продукти свежи и качествени за по-дълго време, а почистването му е по-лесно от всякога без нуждата от предварително размразяване! Охладителният агент, с който разполага уреда е R600a, а климатичният клас към който спада е
SN-N-ST-T.

Хладилник

Хладилникът разполага с общ нетен обем от 361 л както и с 4 рафта от закалено стъкло и 6 допълнителни рафта на вратата. Това позволява съхранението на големи количества от любимите ви хранителни продукти. 

Фризер

Фризерът е с общ нетен обем от 203 л. като разполага с 4 големи отделения за съхранение. По този начин вие ще разполагате с голям запас от любимите ви замразени храни. 

Нашето мнение за продукта

Двукрилен хладилник Side by side Samsung RF56J9041SR/EO би се вписал страхотно във всяка кухня и е един изключително висококачествен и надежден уред. Ако сте от практичните домакинства, които не биха направили компромис с качеството, то този двукрилен хладилник на Samsung е идеалното решение за вашия дом.

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 9
Капацитет - 10
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password