Ревю на Samsung RB38T630ESA/EF

Samsung RB38T630ESA/EF

Samsung RB38T630ESA/EF е хладилник с нетен обем от 376 литра. Той е специално проектиран за тези, които не искат да правят компромиси между качество, ефективност и устойчивост. Моделът RB38T630ESA/EF има модерен дизайн, който интегрира най-модерните функции и технологии, като е идеален за тези, които искат да водят здравословен начин на живот.

Samsung RB38T630ESA/EFВиж цената за днес

Дизайн и размери

Когато говорим за дизайн, трябва да споменем, че вратите на този модел обикновено са със стандартно отваряне, но ако пространството не ви позволява да се отварят вдясно, има възможност да сглобете отново вратите, така че да се отворят на ляво. Уреда е решен в графитено сив цвят като би паснал във всяка кухня и е с размери от 59.5х65.8203см (ШхДхВ).

Общи технически характеристики

Уредът е с нетен обем от 376л. Годишната консумирана електроенергия е 270kWh, като спада в енергиен клас A++ от гама A+++ до D, това спомага и за безшумната работа на вашия нов уред от 35dB. В допълнение, хладилникът е оборудван с безшумен еко компресор, който извежда на преден план набор от предимства, които можете да видите още при първото използване: ниска консумация на енергия и ниско ниво на вибрации.

Освен това вратите на хладилника и уплътнението са оборудвани с антибактериална защита, интегрираща специални добавки, за да предпазят потребителите от бактерии, които неизбежно залепват по повърхността им. Възможността за автономна работа без ток до 18ч., позволява уреда да продължи да охлажда съхраняваните хранителни продукти, дори ако електрозахранването спре за определено време.

Виж още: Най-добрите хладилнициЕвтини хладилници | 

Хладилник

Хладилникът е удобно разделен на две зони: охлаждане (горна зона) и замразяване (долна зона). И двете са просторни и много добре структурирани. Хладилника има нетен капацитет от 264л., 5 вътрешни рафта, изработени от закалено стъкло, 5 рафта на врата, както и чекмедже за зеленчуци и плодове – Humidity Fresh. Отделението за плодове и зеленчуци е не просто щедро място за съхранение, а важна част от вашия хладилник.

Намирайки се в контролирана среда, те ще запазят свежестта си за по-дълъг период от време и това е така, защото чрез въздушните потоци и чрез регулиране на вътрешната влажност, плодовете няма да дехидратират, запазвайки външния си вид и вкус до 30 дни.

Фирзер

Фризерното отделение има  нетен капацитет от 112л., 3 прозрачни чекмеджета  и капацитет на замразяване от 13 кг/24ч.  Функцията за бързо замразяване е идеална за активиране, когато съхранявате прясна храна. Например, ако месото не е замразено, с тази функция, когато го поставите във фризера, то няма да може да размрази частично вече съществуващото във фризера месо. Функцията се изключва автоматично около 5 часа след изравняване на температурата за всички храни.   

Функции и технологии

 Технологията No Frost,  с която е оборудван този модел, не позволява образуването на лед във фризера. В допълнение към други модели хладилници, с технология No Frost, хладилникът с две врати има и нова технология, а именно  NeoFrost All-Around Cooling . С две охлаждащи технологии, контролирани напълно отделно, All-Around Cooling позволява точното и независимо задаване на температурата както в хладилника, така и във фризера. Няма обмен на въздух между двете отделения, като по този начин се избягва пренасянето на миризми, както и изсушаването на съхраняваните продукти.  

В заключение

Хладилник с фризер RB38T630ESA/EF от Samsung, може да осигури много икономично и много качествено охлаждане и замразяване на прясна храна в двете си отделения, без да произвежда лед или да пренася неприятни миризми вътре в отделенията, така че да можете да се насладите на перфектно съхранена, прясна храна за дълго време.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo