Samsung RB38R7717S9/EF - Виж цената

Ревю на Samsung RB38R7717S9/EF

333333333 Ревюта Хладилници
8.5

Рейтинг

Samsung RB38R7717S9/EF

Обичате ли прясна и вкусна храна? Искате ли вашите любими ястия и хранителни продукти да бъдат съхранявани при оптимално добри температурни условия? Ние имаме точния уред за вас! Хладилник с фризер Samsung RB38R7717S9/EF с някои от най-модерните технологии при охладителните уреди, ще осигури перфектното съхранение на вашите любими хранителни продукти, за да им се наслаждавате за по-дълго време!

Samsung RB38R7717S9/EFВиж цената за днес

Samsung RB38R7717S9/EF Review

Поддържа нивото на влажност и свежест на храната за по-дълго време. Twin Cooling Plus ™ бързо оптимизира температурата и влажността в хладилника и фризера с независимо охлаждане. Запазва храната в най-доброто състояние и предпазва нейния естествен вкус и аромат, предотвратявайки смесването на миризми.

Съхранява повече храна с помощта на доста просторното вътрешно пространство от 410 литра. Технологията SpaceMax Technology™ позволява на стените да бъдат по-тънки, защото използват минимално количество високоефективна изолация. Това създава повече пространство за съхранение без увеличаване на външните размери или намаляване на енергийната ефективност.

Виж още: Ревю на Arctic AK60300+

Технически характеристики

Капацитетът на обем на този охладителен уред е 382 л. Това позволява съхранението на големи количества храна, които биха задоволили хранителните нужди на цялото ви семейство. С енергиен клас А++, уредът е освен много ефективен, така и много енергономичен. Годишният разход на електроенергия от 280 kWh, гарантира че той няма да повиши сметките ви за електроенергия. С ниските си нива на шум от едва 39 dB, хладилникът е особено подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като гарантирано няма да нарушава домашното ви спокойствие с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа.

Хладилник

Хладилникът е с нетен обем от 257 л, като разполага със 3 рафта от закалено товароустойчиво стъкло и 6 допълнителни рафта на вратата. Това позволява съхранението на големи количества от вашите хранителни продукти, а допълнителните рафтове на вратата освобождават още по-голямо пространство във вътрешността на хладилния уред. Също така, хладилникът разполага със специално отделение за съхранение на зеленчуци и плодове.

Фризер

Фризерът е с нетен обем от 130 л. и разполага с 3 големи отделения за съхранение. Това ви позволява да съхранявате големи количества от вашите любими хранителни продукти, като възможността за изваждане на кутиите за съхранение, ви осигурява лесен и бърз достъп до вашите замразени хранителни продукти. Капацитетът му на замразяване от 15 кг. за 24ч. ви гарантира, че дори по-големи количества от вашите хранителни продукти, ще бъдат замразени бързо и качествено.

Нашето мнение за продукта

Хладилник с фризер Samsung RB38R7717S9/EF осигурява най-добрите условия за съхранение за всеки тип храна. Със стилен дизайн, иновативни технологии и практични размери, той е подходящ за всеки дом и всяка кухня. Осигурете си винаги вкусна, свежа и прясна храна във вашия дом с този хладилник!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 9
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password