Samsung RB38J7530SR - Виж цената

Ревю на Samsung RB38J7530SR

Ревюта Хладилници
8.5

Рейтинг

Samsung RB38J7530SR

Обичате ли прясна и вкусна храна? Искате ли вашите любими ястия и хранителни продукти да бъдат съхранявани при оптимално добри температурни условия? Ние имаме точния уред за вас! Хладилник с фризер Samsung RB38J7530SR с енергиен клас А+ и интегрирани някои от най-модерните технологии при охладителните уреди, ще осигури перфектното съхранение на вашите любими хранителни продукти, за да им се наслаждавате за по-дълго време!

Samsung RB38J7530SRВиж цената за днес

Samsung RB38J7530SR Review

Space Max Technology™ – това е подобрена технология за изолация. Стените на вашия хладилник са изключително тънки и същевременно устойчиви като това ви осигурява по-голямо пространство за съхранение на вътрешността на вашия уред.

Равномерно охлаждане – хладилникът разполага с няколко отвора, през които навлиза студения въздух, като по този начин хладилникът се охлажда постепенно и равномерно, като по този начин се предотвратяват натрупвания на студен въздух в определени ъгли на вашия уред, а качеството на продуктите се запазва максимално.

Идеална грижа за месото и рибата – специално чекмедже, което е предназначено за съхранение на месо и риба, осигурява постоянен контрол на температурата, така че специфичните местни продукти да се съхраняват при максимално добри условия, като се поддържа тяхното качество и същевременно се предотвратява образуването на неприятни мирзми.

Виж още: Ревю на Beko RCNE520K20DZX

Дизайн

Хладилник с фризер Samsung RB38J7530SR е с модерен и стилен дизайн. Решен в изцяло сребрист цвят, той би паснал идеално във всеки дом и всяка кухня, с модерно и стилно обзавеждане. Реверсивните му врати, позволяват да бъдат монтирани, така че да се отварят в най-удобната за вас посока, в зависимост от вашите лични предпочитания и налично пространство.

Размери

Размерите на уреда са 60 х 65 х 193см. Това го прави идеален за поставяне както в по-големите, така и в по-малките кухни като той би се вписал перфектно, без да отнема голяма част от наличното ви пространство.

Технически характеристики

Капацитетът на обем на този охладителен уред е 373л. Това позволява съхранението на големи количества храна, които биха задоволили хранителните нужди на цялото ви семейство. С енергиен клас А+, уредът е освен много ефективен, така и много енергономичен. Годишният разход на електроенергия от 333kWh, гарантира че той няма да повиши сметките ви за електроенергия. С ниските си нива на шум от едва 39dB, хладилникът е особено подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като гарантирано няма да нарушава домашното ви спокойствие с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Охладителният агент, с който разполага уреда е R-600a, а климатичния клас, към който спада е SN-ST. Също така уреда разполага с възможност за автономна работа без ток до 18ч.

Хладилник

Хладилникът е с нетен обем от 243л, като разполага със 3 рафта от закалено товароустойчиво стъкло и 6 допълнителни рафта на вратата. Това позволява съхранението на големи количества от вашите хранителни продукти, а допълнителните рафтове на вратата освобождават още по-голямо пространство във вътрешността на хладилния уред.

Фризер

Фризерът е с нетен обем от 130л. и разполага с 3 големи отделения за съхранение. Това ви позволява да съхранявате големи количества от вашите любими хранителни продукти, като възможността за пълното изваждане на кутиите за съхранение, ви осигурява лесен и бърз достъп до вашите замразени хранителни продукти. Капацитетът му на замразяване от 15кг. за 24ч. ви гарантира, че дори по-големи количества от вашите хранителни продукти, ще бъдат замразени бързо и качествено.

Нашето мнение за продукта

Хладилник с фризер Samsung RB38J7530SR осигурява възможно най-добрите условия за съхранение на вашите любими хранителни продукти. С големия си капацитет на обем и изключителна ефективност при своята работа, той ще запази вашите хранителни продукти вкусни, свежи и качествени за по-дълго време. Наслаждавайте се на винаги прясна, вкусна и свежа храна, благодарение на хладилник с фризер Samsung RB38J7530SR!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 9
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password