Samsung RB37J546VSA/EF - Виж цената

Ревю на Samsung RB37J546VSA/EF

Ревюта Хладилници
8.8

Рейтинг

Samsung RB37J546VSA/EF

Искате ли вашите хранителни продукти да бъдат съхранявани при оптимално добри условия? Държите ли на високото качество както на вашите хранителни продукти, така и на уреда, в който ще бъдат съхранявани те? Ние имаме точния уред за вас! Днес ще ви предствим хладилник с фризер Samsung RB37J546VSA/EF. С голям капацитет на обем и множество вградени модерни функции, той ще запази вашите продукти свежи, качествени и вкусни за дълъг период от време!

Samsung RB37J546VSA/EFВиж цената за днес

Samsung RB37J546VSA/EF Review

Той има по-голямо пространство за съхранение от средна големина хладилник, но с конвенционални външни размери. Разполагате с достатъчно място, за да съхранявате седмичните си покупки и е много по-лесно да поддържате всичко в ред и да намирате това, което търсите.

Full No Frost – тази технология предотвратява образуването на лед във фризера и на скреж в както в хладилника, така и върху вашите хранителни продукти. По този начин качеството и свежестта на храните се запазват максимално дълго, като същевременно почистването на електроуреда е в пъти по-лесно, без нуждата от допълнително размразяване.

Съхранява повече храна с помощта на доста просторното вътрешно пространство от 410 литра. Технологията SpaceMax Technology™ позволява на стените да бъдат по-тънки, защото използват минимално количество високоефективна изолация. Това създава повече пространство за съхранение без увеличаване на външните размери или намаляване на енергийната ефективност

Виж още: Ревю на Samsung RB37J546MSA/EF

Технически характеристики

Капацитетът на обем на този охладителен уред е 353 л. Това позволява съхранението на големи количества храна, които биха задоволили хранителните нужди на цялото ви семейство. С енергиен клас А+++, уредът е освен много ефективен, така и много енергономичен. Годишният разход на електроенергия от 183 kWh, гарантира че той няма да повиши сметките ви за електроенергия. С ниските си нива на шум от едва 39 dB, хладилникът е особено подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като гарантирано няма да нарушава домашното ви спокойствие с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа.

Хладилник

Хладилникът е с нетен обем от 255 л, като разполага със 3 рафта от закалено товароустойчиво стъкло. Това позволява съхранението на големи количества от вашите хранителни продукти, а допълнителните рафтове на вратата освобождават още по-голямо пространство във вътрешността на хладилния уред. Също така, хладилникът разполага със специално отделение за съхранение на зеленчуци и плодове.

Фризер

Фризерът е с нетен обем от 98 л. и разполага с 3 големи отделения за съхранение. Това ви позволява да съхранявате големи количества от вашите любими хранителни продукти, като възможността за изваждане на кутиите за съхранение, ви осигурява лесен и бърз достъп до вашите замразени хранителни продукти. Капацитетът му на замразяване от 13 кг. за 24ч. ви гарантира, че дори по-големи количества от вашите хранителни продукти, ще бъдат замразени бързо и качествено.

Нашето мнение за продукта

Хладилник с фризер Samsung RB37J546VSA/EF осигурява най-добрите условия за съхранение за всеки тип храна. Със стилен дизайн, иновативни технологии и практични размери, той е подходящ за всеки дом и всяка кухня. Осигурете си винаги вкусна, свежа и прясна храна във вашия дом с този хладилник!

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password