Samsung RB37J5215SS/EF - Виж цената

Ревю на Samsung RB37J5215SS/EF

Ревюта Хладилници
8.3

Рейтинг

Samsung RB37J5215SS/EF 

Обичате ли да похапвате винаги вкусна и свежа храна? Искате ли вашите любими ястия и хранителни продукти да бъдат съхранявани при оптимално добри условия? Ако е така, то ние имаме перфектния продукт за вас! Хладилник Samsung RB37J5215SS/EF с енергиен клас А++, голям обем, технология No Frost и множество функции, ще запази вашата храна качествена и свежа, за да и се наслаждавате винаги, когато пожелаете.

Samsung RB37J5215SS/EFВиж цената за днес

Samsung RB37J5215SS/EF Review

NoFrost – Тази технология предотвратява образуването на големи количества лед във фризера или на скреж в хладилника. Това подпомага както запазването на качеството на вашите хранителни продукти, както и лесното и бързо почистване на вашия домашен електроуред.

Отделение за зеленчуци & плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време.

Super Freezing – предотвратява размразяването на замразените храни, когато поставяте нови продукти във фризера и гарантира, че новопостъпилите продукти се замразяват по-бързо. Уреди с функция Super-freeze автоматично изключват функцията веднага след достигане на желаната температура. Това предотвратява загубата на енергия.

Виж още: Ревю на Whirlpool BLFV 8001 OX

Дизайн

Дизайнът на хладилника е модерен и стилен. Решен в сребрист цвят с иноксово покритие, той би паснал идеално във всеки дом и кухня, независимо от стила на обзавеждането. Скритите дръжки, разположени в долната част на хладилника и в горната на фризера както и интегрираният черен LCD дисплей, допринасят перфектно за модерния завършек на визията на вашия домашен електроуред.

Размери

Хладилник Samsung RB37J5215SS/EF е с размери от 59.5 х 67.5 х 201см и е с тегло от 71кг. Това позволява лесното му и удобно поставяне както в по-големите, така и в по-малките и практични кухни.

Технически характеристики

С общ нетен обем от 367л и изключително ниски нива на шум от 38dB, той е изключително подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като няма да смущава спокойствието ви чрез възпроизвеждане на неприятни шумове при неговата работа. Енергийният клас А++ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност. С годишен разход на електроенергия от едва 259 kWh, този хладилник заема едно от първите места по енергономичност при своята работа в своя клас електроуреди. Също така, уредът разполага с възможност за автономна работа без ток до 18ч. По този начин ниската температура във вашия уред се поддържа, дори когато електрозахранването е спряло поради повреда. Това гарантира свежестта и качеството на вашите хранителни продукти и предотвратява тяхното разваляне, докато повредата бъде отстранена. Охладителният агент, с който разполага уреда е R600a, а климатичният клас към който спада е SN-T.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 269л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 3 рафта от закалено стъкло и 6 допълнителни рафта на вратата. По този начин вие разполагате с максимално голямо пространство за съхранение на вашите хранителни продукти.

Фризер

Фризерът е с обем от 98л и е с 3 отделения за съхранение. Това позволява да съхранявате както големи количества от вашите любими замразени храни, така и да поставяте по-големи и по-обемисти хранителни продукти. С големия си капацитет на замразяване от 13кг. за 24ч., той ще осигури бързото и ефективно охлаждане на вашите хранителни продукти, като по този начин ще ги запази свежи и качествени за дълго време.

Нашето мнение за продукта

Ако искате да имате винаги качествени, свежи и вкусни хранителни продукти във вашия дом, то Хладилник Samsung RB37J5215SS/EF е точния уред за вас! С големия си капацитет на обем, той ще съхрани голямо количество хранителни продукти, достатъчни за да задоволят хранителните нужди на цялото ви семейство. Осигурете си винаги вкусна, свежа и прясна храна на една ръка разстояние във вашата кухня с хладилник Samsung RB37J5215SS/EF!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password