Samsung RB3VTS104SA/EO - Виж цената

Ревю на Samsung RB37J501MB1/EF

Ревюта Хладилници
9.3

Рейтинг

Samsung RB37J501MB1/EF

Обичате ли прясна и вкусна храна? Искате ли вашите любими ястия и хранителни продукти да бъдат съхранявани при оптимално добри температурни условия? Ние имаме точния уред за вас! Хладилник с фризер Samsung RB37J501MB1/EF с някои от най-модерните технологии при охладителните уреди, ще осигури перфектното съхранение на вашите любими хранителни продукти, за да им се наслаждавате за по-дълго време!

Samsung RB37J501MB1/EFВиж цената за днес

Samsung RB3VTS104SA/EO Review

Full No Frost – тази технология предотвратява образуването на лед във фризера и на скреж в както в хладилника, така и върху вашите хранителни продукти. По този начин качеството и свежестта на храните се запазват максимално дълго, като същевременно почистването на електроуреда е в пъти по-лесно, без нуждата от допълнително размразяване.

Отделение за зеленчуци & плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време.

Виж още: Ревю на Samsung RB41R7837S9/EF

Технически характеристики

Капацитетът на обем на този охладителен уред е 353 л. Това позволява съхранението на големи количества храна, които биха задоволили хранителните нужди на цялото ви семейство. Годишният разход на електроенергия от 183 kWh, гарантира че той няма да повиши сметките ви за електроенергия. С ниските си нива на шум от едва 39 dB, хладилникът е особено подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като гарантирано няма да нарушава домашното ви спокойствие с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа.

Хладилник

Хладилникът е с нетен обем от 255 л, като разполага със 3 рафта от закалено товароустойчиво стъкло и 6 допълнителни рафта на вратата. Това позволява съхранението на големи количества от вашите хранителни продукти, а допълнителните рафтове на вратата освобождават още по-голямо пространство във вътрешността на хладилния уред. Също така, хладилникът разполага със специално отделение за съхранение на зеленчуци и плодове.

Фризер

Фризерът е с нетен обем от 98 л. и разполага с 3 големи отделения за съхранение. Това ви позволява да съхранявате големи количества от вашите любими хранителни продукти, като възможността за изваждане на кутиите за съхранение, ви осигурява лесен и бърз достъп до вашите замразени хранителни продукти. 

Нашето мнение за продукта

Хладилник с фризер Samsung RB37J501MB1/EF осигурява най-добрите условия за съхранение за всеки тип храна. Със стилен дизайн, иновативни технологии и практични размери, той е подходящ за всеки дом и всяка кухня. Осигурете си винаги вкусна, свежа и прясна храна във вашия дом с този хладилник!

Виж цената за днес

9.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 10
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password