Ревю на Samsung RB34T672FEL/EF

Samsung RB34T672FEL/EF

Ако четете това ревю, това означава, че обмисляте да си купите нов хладилник. Без съмнение фактор номер едно при избора на хладилник е цената. Цената обаче не трябва да е единственото нещо, което трябва да вземете предвид, когато избирате следващия си хладилник. Важно е да знаете кои функции са важни за вас, за да получите най-доброто съотношение между качество и цена. Също така е полезно да сравнявате дизайни и марки с други, за да можете да вземете по-информирано решение за това кой продукт е най-подходящ за вашите нужди.

Samsung RB34T672FEL/EF

Виж цената за днес

Samsung RB34T672FEL/EF: Характеристики, функции и технологии

Samsung RB34T672FEL/EF има всичко, от което се нуждаете в един хладилник.

Технологията SpaceMax помага за максимално увеличаване на пространството за съхранение, като разделя хладилника на две отделни отделения. Това ви позволява да поберете повече храна в същото пространство.

Технологията за цялостно охлаждане гарантира, че храната ви се охлажда при подходяща температура и се поддържа при тази температура, така че не е нужно да се притеснявате, че някоя храна ще се развали или дори ще се развали.

Функцията Power Cool / Power Freeze ви дава възможност да регулирате настройките на температурата в зависимост от вида на храната, която съхранявате или приготвяте, така че нищо да не прегрее или да не се развали от прекалено бързото изстудяване.

Samsung RB34T672FEL/EF е невероятен хладилник. Енергийният клас F означава, че той е изключително енергийно ефективен, което е чудесно за околната среда и за вашия портфейл. Той има ниво на шум 35 dB, така че можете да поддържате хладилника в работен режим, без да се притеснявате, че ще събудите семейството. Оборудван е и с технологията No Frost, което означава, че не е нужно да се притеснявате за размразяването на фризерното отделение – той прави това автоматично!

RB34T672FEL/EF има общ капацитет от 344 литра, така че ще имате достатъчно място за всичките си храни и напитки. Има дори аларма на вратата, която ще ви предупреди, ако някой остави вратата отворена за повече от две минути.

Размерите на хладилника са 59,5 см ширина на 65,8 см дълбочина на 185,3 см височина и тежи 66 кг.

Виж още: Най-добрите хладилнициЕвтини хладилници | 

Samsung RB34T672FEL/EF: Мнение за продукта

Наистина ми харесва този хладилник и нямам никакви сериозни оплаквания. Той е супер просторен, има много място в хладилника и фризера, и има много страхотни функции. Ако търсите хладилник с фризер, който да има всичко, но и да следи внимателно за консумацията на енергия, този модел може да е точно за вас.. А дизайна със сигурност ще впечатли посетителите ви. 

Виж цената за днес

3/5 - (3 votes)
Review-bg.com
Logo