Ревю на Samsung RB34T672EBN/EF

Samsung RB34T672EBN/EF

Технологиите се развиват всекидневно, а с тях и електроуредите за дома. Тяхната основна цел е улеснят максимално вашето ежедневие и заедно с това да създадате един уютен дом. Хладилникът е електроуред, без когото ежедневието ни би било немислимо и много трудно. Изборът му винаги е съпроводен с много проучване, търсене и запознаване в детайлност с характеристиките му. Не всеки обаче има възможността и времето за безкрайно обикаляне по магазините в търсенето на уреди. Затова ние ще ви улесним, като ви представим подробно всичко за модела ни днес – хладилник Samsung RB34T672EBN/EF. Той разполага с голямо пространство за съхранение, както на пресни продукти, така и с голям капацитет за замръзяване на храна. Моделът е много енергоикономичен, както и разполагащ с безброй функции за сигурност и защита.

Samsung RB34T672EBN/EFВиж цената за днес

Samsung RB34T672EBN/EF Review

Хладилника притежава елегантен дизайн в черно и е идеален за малки и големи домакинства, независимо от начина на обзавеждането им. Със него вие винаги ще имате перфектна подредба на всички видове храни и напитки, благодарение на рафтовете и отделенията на вратата.Този модел се откроява със иновативните технологии, които притежава и това го прави още по-търсен.

Технологията Space Max – това е технология, която предлага по-голям обем на хладилника. Стените на вашия хладилник са изключително тънки и същевременно устойчиви като това ви осигурява по-голямо пространство за съхранение на вътрешността на вашия уред.

NoFrost – това е система, която не позволява прекомерното отделяне на влага по фризерната му част

Технически характеристики

Подобно на повечето модели на този производител, така и този притежава много ефективен и енергоикономичен енергиен клас, а именно A++ от гама A+++ до D. Капацитетът му на обем е доста голям, цели 340 литра. Това позволява съхранението на големи количества храна, които биха задоволили нуждите на голям брой хора. Годишният разход на електроенергия от 254 kWh, гарантира че той няма да повиши сметките ви. Уредът привлича със ниските си нива на шум от едва 35 dB, което го прави особено подходящ за тези от вас, които не обичат да им бъде нарушено домашното спокойствие с възпроизвеждане на неприятни шумове. Корпусът на хладилника е направен от висококачествени материали, които гарантират неговия дълъг живот. Типът на дисплея му е сензорен екран.

Размери

Размерите на всеки един хладилник са значително важни в зависимост от мястото, където ще бъде поставен той. Нашият модел има много добри параметри. Ширината е с размер от 59.5 см, дълбочина е 59.5 см, а височината е 185.3 см. Теглото на уреда е 66 кг.

Виж още: Най-добрите хладилнициЕвтини хладилници | 

Хладилник

Хладилникът е с нетен обем от 228 литра, като разполага със 4 рафта от закалено товароустойчиво стъкло и 3 допълнителени рафта на вратата. Това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти, а допълнителните рафтове на вратата освобождават още по-голямо пространство във вътрешността на хладилния уред. Моделът има налични отделения, като: поставка за яйца, поставка за бутилки и отделение за съхранение на плодове и зеленчуци.

Фризер

Фризерът е с нетен обем от 112 л., с 3 отделения. Това ви позволява да съхранявате големи количества от вашите любими меса, риби и други продукти за замръзяване. Капацитетът му на замразяване от 12 кг. за 24 часа ви гарантира, че всеки един продукт поставен там ще бъде замразен бързо и качествено.

Функции

Samsung RB34T672EBN/EF разполага с много интелигентни функции, които са прекрасна опция за бързата и качествена работа. Все повече от моделите на марката Samsung, включват много от тези технологии. Ето ви и част от тях:

  • Функция за аларма за вратата – ако при взимане или поставяне на продукт в хладилника вие забравите вратата му, алармата ще ви сигнализира за това
  • Функция за бързо замразяване
  • Функция за бързо охлаждане
  • Технологията Digital Inverter – това е компресор, който регулира скоростта си, съобразно нуждата от охлаждане
  • Технологията No Frost – това е технология, която подобрява циркулацията на въздуха и предотвратява натрупването на лед
  • Технологията All-Around Cooling – технология за охлаждане от всички страни
  • Технологията Space Max – технология, осигуряваща високоефективна топлоизолация, което позволява стените на уреда да бъдат много по-тънки

Нашето мнение за продукта

С течение на годините марката Samsung се е доказала, че е една от най-добрите на пазара ни, а устройствата, които предлага съчетават невероятна функционалност, надеждност и една много добра цена. Всичко това притежава и страхотния модел – хладилник с фризер Samsung RB34T672EBN/EF. Той е една перфектна опция за малки и големи семейства. Моделът е изключително подходящ за тези от вас, които искат да осигурят сигурни условия за съхранението, както и за замръзяване на своите любими продукти.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo