Ревю на Samsung RB34T671ESA/EF

Samsung RB34T671ESA/EF

Хладилникът не е лукс, а незаменима част от живота на всяко семейство, което прави престоят ни у дома по-удобен и много лесен. Във нивото на съвременната индустрия има различни типове домакински уреди и всеки един от тях притежава интересен дизайн, така че да бъде възможно да изберете модел по-ваш вкус. Размерите на хладилниците са не по-малко важни, тъй като те осигуряват практическата страна на тяхното приложение. Днес ще ви представим продукт, който включва в себе си отлични характеристики и функции, които гарантират за качествената му работа и дълъг живот на използване. Представяме ви хладилника Samsung RB34T671ESA/EF, който разполага с огромно пространство за съхранение, фризер с голям капацитет и множество модерни технологии, които гарантирано ще запазят вашите хранителни продукти свежи и непроменени.

Samsung RB34T671ESA/EFВиж цената за днес

Samsung RB34T671ESA/EF Review

Запознавайки се с техническите характеристики и функции на хладилника, вие ще се убедите, че това е модел, който заслужава вниманието на голяма част от потребителите.

Технологията Space Max – тя предлага повече пространство за съхранение. Стените на вашия хладилник са изключително тънки и същевременно устойчиви, като това ви създава допълнителен вътрешен капацитет без да увеличава външните размери.

Отделение за зеленчуци и плодове – това е отделение, специално предназначено за съхранението на свежи плодове и зеленчуци. Те намират място в чекмеджетата за това, като в основата на отделението на хладилника – вътре в чекмеджетата температурата не е прекалено ниска (до 10 ° C), което го прави идеалното място за съхранение на тези артикули, предотвратявайки тяхното бързо разваляне.

Технологията No Frost – при моделите с тази технология, влажността на въздуха се концентрира върху централния изпарител, вместо да се натрупва върху уреда или продуктите. Със нея качеството на продуктите ви е защитено от образуване на лед. Така се намалява влагата в уреда, което означава, че няма да се налага да мислите за размразяването му.

Технически характеристики

Samsung RB34T671ESA/EF притежава интересен дизайн в красив сребрист цвят със специално покритие, наречено инокс, което пък спомага против пръстовите отпечатъци. Капацитетът на обем на този охладителен уред е 340 литра. Това позволява съхранението на много големи количества храна, които биха удовлетворили нуждите на едно голямо семейство. Със своят енергиен клас А++, уредът е много ефективен, също и енергоикономичен. Годишната му енергийна консумация достига до 254 kWh, което пък ви дава сигурността, че няма да повиши сметките ви за електроенергия. Моделът притежава много ниски нива на шум от едва 35 dB, което пък е особенно подходящо за тези от вас, които обичат тишината и спокойствието в домашна среда. Типът на дисплея му е сензорен екран.

Размери

Всеки се стреми да направи живота си по-удобен. Благодарение на стандартните размери на хладилника, вие можете лесно да го поставите на желаното от вас място. Можете да го инсталирате в офиса си, в любимата кухня, на територията на селската къща и на още много други места. Размерите на нашия модел са ширина 59.5 см, дълбочина от 59.5 см и височина 185 см. Теглото на хладилника е 66 кг.

Виж още: Най-добрите хладилнициЕвтини хладилници | 

Хладилник

Хладилникът е с нетен обем от 228 литра, като разполага с 4 рафта във вътрешността си и още 3 допълнителни рафта на вратата, което поволява лесното съхранение на вашите зеленчуци и плодове, месо и млечни продукти на различни места. Рафтовете на модела са лесни за разглобяване, което позволява лесното му почистване и отстраняване на неприятните миризми. Хладилникът има специални отделения за поставяне на яйца, бутилки, зеленчуци и плодове.

Фризер

Фризерът разполага с нетен обем от 112 литра и има 3 налични отделения. Това ви позволява да съхранявате големи количества от вашите любими хранителни продукти. Капацитетът му на замразяване от 13 кг за 24 часа ви гарантира, че всичко поставено в него ще бъде замразено бързо и качествено.

Функции и технологии

Samsung RB34T671ESA/EF е изключително надежден и за това допринасят неговите функции и технологии от ново поколение. Представяме ви и тях:

  • Функция за вътрешно осветление на уреда
  • Функция за аларма на вратата
  • Функция за бързо замразяване
  • Функция за бързо охлаждане
  • Технологията Digital Inverter – тя предлага висока енергийна ефективност, по-тиха работа и дълготрайна производителност.
  • Технологията No Frost – със нея вие ще забравите напълно за размразяването, защото тя спомага да не се образува лед.
  • Технологията All Around Cooling – тя спомага за равномерното охлаждане от всички ъгли на уреда.
  • Технологията Space Max – тя осигурява високоефективна топлоизолация, като същевременно с това имате повече място за съхранение, без увеличаване на външните размери.

Нашето мнение за продукта

Samsung RB34T671ESA/EF е едно чудесно решение за всеки един дом. Въс сравнение с конкурентите си, той не им отстъпва, нито по-цена, нито по-качество. Уредът е подходящ за тези от вас, които искат да осигурят перфектните условия за съхранението на своите любими продукти и да се насладят на безупречното им качество по-всяко време на денонощието.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo