Ревю на Samsung RB34T652ESA/EF

Samsung RB34T652ESA/EF

Ако ви се налага да обзаведете жилището си или просто искате да подмените стария си хладилник, трябва да знаете, че изборът може да се окаже не много лесна задача. Вие трябва да сте наясно какво точно търсите, за да си спестите време и главоболие при търсенето из магазините. Поради тази причина, ние можем не само да ви представим подходящ модел, а и такъв, който да отговаря на дизайна на вашата кухня. Днес ние имаме точният продукт за вас! Хладилникът Samsung RB34T652ESA/EF, който се предлага със страхотен дизайн, голям обем на хладилната част и фризер. Със него вие ще имате достатъчно място за съхранение на хранителни продукти. Освен това налице са и рафтове в хладилното отделение, които позволяват удобното им разместване и побиране на обемни продукти в него. Вратата на уреда също е снабдена с три удобни рафта за поставяне на бутилки с вода, сок и други течности.

Samsung RB34T652ESA/EFВиж цената за днес

Samsung RB34T652ESA/EF Review

С помощта на множеството технологии, които има хладилника, вие ще съхранявате вашите зеленчуци и плодове при оптимални условия, като специална система ще регулира подходящото количество влага.

Диспенсър за вода – със него вие ще имате незабавен достъп до готова за пиене вода, просто поставяте чашата и натиснете указания бутон.

Технологията Space Max – това е подобрена технология за изолация. Стените на вашия хладилник са изключително тънки и същевременно устойчиви, като това ви осигурява по-голямо пространство за съхранение във вътрешността на вашия уред.

Технологията No Frost – при тази технология влажността на въздуха се концентрира върху централния изпарител, вместо да се натрупва върху уреда или продуктите. Този охладител, който изтегля топлината от фризерната част, автоматично се размразява периодично. Това предотвратява замръзването в уреда.

Технически характеристики

Уредът има капацитет на обем от 331 литра. Това позволява съхранението на доста голямо количество храна, задоволила нуждите на цялото ви семейство. Със своя висок енергиен клас А++, уредът е много енергоикономичен. Годишната му енергийна консумация достига до 254 kWh, което гарантира, че той няма да повиши сметките ви ток. С ниските си нива на шум от 35 dB, той е особенно безшумен и така ще можете да се насладите на истинско спокойствие у дома. Цветът на модела има изискан дизайн в сребрист цвят. Типът на дисплея му е сензорен екран.

Размери

Един от основните критерии при избора на домакински хладилник е неговият размер. Нашият модел притежава стандартни размери. Те се определят по-горните и долните индикатори за височината на единиците в съответния сегмент. Samsung RB34T652ESA/EF има ширина 59.5 см, дълбочина 59.5 см и височина 185 см. Теглото му се измерва на стойност от 66 кг.

Хладилник

Хладилникът има нетен обем от 219 литра. Той разполага с 4 рафта от закалено стъкло и 3 допълнителени рафта на вратата. Това позволява съхранението на големи количества храна, сигурно разстояние между продуктите, а допълнителните рафтове на вратата освобождават още по-голямо пространство във вътрешността на хладилния уред. Във хладилната част има специални отделения и за яйца, бутилки, както и за зеленчуци и плодове.

Виж още: Най-добрите хладилнициЕвтини хладилници | 

Фризер

Фризерът разполага с нетен обем от 112 литра и има прилежащи 3 отделения за съхранение. Това ви позволява лесното и качествено замръзяване на желаните от вас продукти, като меса, риба и т.н. Капацитетът му на замразяване е 13 кг за 24 часа, което пък ви гарантира, че дори по-големи количества от вашите хранителни продукти, ще бъдат замразени бързо.

Функции и технологии

Освен всичко останало, този модел разполага с много високотехнологични функции за оптималната му поддръжка. Ето и някои от тях:

  • Наличен дозатор за вода
  • Функция за вътрешно осветление
  • Налична аларма на вратата
  • Функция за бързо замразяване
  • Функция за бързо охлаждане
  • Технологията Digital Inverter – тя осигурява по-ефективна работа на уреда, както и по-голяма трайност и минимални нива на шума. Насладете се сега на много по-ниски сметки за електричество.
  • Технологията No Frost – тя спомага за равномерното охлаждане, за да предотврати натрупването на лед.
  • Технологията All Around Cooling – със нея продуктите са достатъчно добре охладени, където и да се намират в хладилника, защото се охлаждат от всичките страни.
  • Технологията Space Max – със нея вие ще имате повече място за съхранение, без увеличаване на външните размери.

Нашето мнение за продукта

Samsung е добре позната марка в света на домакинските уреди. Модела Samsung RB34T652ESA/EF притежава голям обем на вместимост, както в хладилната, така и във фризерната си част. Това е идеалният размер за едно четиричленно семейство. Като вариант е и доста икономичен, благодарение на добрата си енергийна ефективност. Декориран в красив сребрист нюанс, уреда е лесен за поддръжка, работи много тихо, благодарение на ниското си ниво на шум от 35 db. Хладилникът е перфектния избор за семейства, които искат да си осигурят добри условия за съхранението на своята любима храна.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo