Ревю на Samsung RB34T652EB1/EF

Samsung RB34T652EB1/EF

Samsung RB34T652EB1/EF е хладилник с универсално охлаждане, рафт за вино, дигитален инверторен компресор и LED вътрешно осветление. Този хладилник има система за охлаждане без замръзване и годишна консумация на енергия от 254 kW. Предлага се в черен цвят и има нетен обем от 341 литра.

Samsung RB34T652EB1/EF

Виж цената за днес

Samsung RB34T652EB1/EF: Характеристики, функции и технологии

Хладилникът Samsung RB34T652EB1/EF има функция за бързо замразяване, която ви позволява бързо да замразявате храна, както и функция за бързо охлаждане, която ви помага да запазите храната си свежа по-дълго, като я поддържа на идеалната температура.

Този хладилник има LED вътрешно осветление, за да можете лесно да видите какво има вътре, дори когато навън е тъмно! Той се предлага с поставка за яйца и поставка за бутилки за съхранение на всичките ви любими храни на едно удобно място!

Хладилникът RB34T652EB1/EF на Samsung е чудесен избор за вашата кухня. Той разполага със система No Frost, така че няма да ви се налага да го размразявате ръчно. Компресорът за цялостно охлаждане ще запази храната свежа за по-дълго време.

Този хладилник се предлага с цифров инверторен компресор, който има енергийна ефективност от клас Е, което го прави екологичен уред. Освен това той има годишна консумация на енергия от 254 kW. Отварянето на вратата на този хладилник е дясно и при необходимост може да се обърне.

В този хладилник с фризер има три специални отделения: отделение за зеленчуци и плодове, поставка за яйца и поставка за бутилки. Този хладилник на Samsung е с енергиен клас Е и използва хладилен агент R600a. Той има инверторен компресор, което означава, че е изключително тих и ефективен

Ще ви хареса и фактът, че няма нужда да се притеснявате за размразяването, има система без замръзване, така че не трябва да се притеснявате за миризми на мухъл или течове на вода, когато вратата на фризера ви остане отворена твърде дълго време. Освен това, с реверсивни врати, които се отварят надясно или наляво в зависимост от вашите нужди и предпочитания, този хладилник е достатъчно универсален за всяко пространство в кухнята ви.

Виж още: Най-добрите хладилнициЕвтини хладилници | 

Samsung RB34T652EB1/EF: Мнение за продукта

В заключение, смятаме, че Samsung RB34T652EB1/EF е отличен хладилник. Той има всички функции, които бихте могли да желаете, и е създаден, за да издържи дълго. Определено бихме го препоръчали на всеки, който си търси нов хладилник.

Виж цената за днес

4.2/5 - (4 votes)
Review-bg.com
Logo