Ревю на Samsung RB34T600ESA/EF

Samsung RB34T600ESA/EF

Търсите ли просторен, тих и солиден хладилник от южно корейската марка Samsung? Ние имаме правилният модел за вас – хладилник Samsung RB34T600ESA/EF. Този модел се характеризира с инверторен компресор от висок клас, който ви осигурява значително ниска консумация на енергия от клас A ++. Хладилникът е направен в стилен дизайн, вратите са направени от неръждаема стомана, което пък ви позволява използването му за дълъг период от време. Моделът разполага с огромно пространство за съхранение и множество модерни технологии, които ще запазят вашите любими продукти свежи и качествени за дълго време. Закупуването на хладилник от марка Samsung винаги е било на мода, защото те са известни с неоспоримите си качества и функции.

Samsung RB34T600ESA/EFВиж цената за днес

Samsung RB34T600ESA/EF Review

Освен марката и характеристиките на модела, особенно важно значение имат и неговите технологии, които са включени.

Технологията Space Max™ – това е подобрена технология за изолация. Стените на вашия хладилник са изключително тънки и същевременно устойчиви, като това ви осигурява по-голямо пространство за съхранение на вътрешността на уреда. Чрез нея вие имате по-висока ефективност на топлоизолация, което позволява стените на хладилника да бъдат много по-тънки.

Технологията No Frost – това е хладилна технология, която предотвратява натрупването на лед във хладилници и фризери. Обикновенно тази система се прилага повече към фризерите за да предотврати образуването на замръзване по-техните стени, рафтове и с това няма да ви се налага да размразявате уреда през известно време.

Технически характеристики

Хладилникът Samsung RB34T600ESA/EF е проектиран да бъде елегантен до последния си детайл. Той има красив дизайн, решен в сребрист цвят, направен от неръждаема стомана. Капацитетът на обем на охладителния уред е 340 литра. Това позволява съхранението на големи количества храна, на които да се наслаждавате дълго време вие и вашето семейство. Със своят енергиен клас от А++, уредът е много ефективен и икономичен. Годишният разход на електроенергия от 256 kWh, гарантира че той няма да повиши сметките ви за ток.

С ниските си нива на шум от 35 dB, хладилникът е много подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като гарантирано няма да нарушава домашното ви спокойствие с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Видът на охлаждане на уреда е Mono Cooling. Моделът притежава специално покритие против отпечатъци, наречено инокс.

Виж още: Най-добрите хладилнициЕвтини хладилници | 

Размери

Размерите на модела са много подходящи за по-голямата част от наличните ви помещения. Те пасват перфектно на стандартните кухни. Ширината на уреда е 59.5 см, височината 186 см, а дълбочина е 65.8 см. Теглото на хладилника е 66 кг.

Хладилник

Хладилникът е с нетен обем от 228 литра, като разполага със 4 рафта от закалено товароустойчиво стъкло и 3 допълнителени рафта на вратата. Това позволява съхранението на големи количества от вашите хранителни продукти, а допълнителните рафтове на вратата освобождават още по-голямо пространство във вътрешността на хладилния уред. Уредът има и специални отделения за поставяне на яйца, бутилки, както и зеленчуци и плодове.

Фризер

Фризерът е разположен в долната част на хладилника. Той има нетен обем от 112 литра и 3 отделения. Това ви позволява да съхранявате големи количества от вашите любими хранителни продукти. Капацитетът му на замразяване е 13 кг за 24 часа, което гарантира качественото и бързо замръзяване на вашата любима храна.

Функции и технологии

Моделът впечатлява с много от своите характеристики, но и с голяма част от функциите и технологиите, които предлага, ето и някои от тях:

  • Функция за вътрешно осветление
  • Функция за аларма на вратата
  • Функция за бързо замразяване
  • Функция за бързо охлаждане
  • Технологията Digital Inverter – чрез нея вие можете да се насладите на по-малко шум и по-голяма енергийна ефективност. Дигиталният инверторен мотор автоматично регулира скоростта си, съобразно нуждите от охлаждане.
  • Технологията No Frost – тя подържа постоянна температура и предотвратява замръзването.
  • Технологията All Around Cooling – технологията за охлаждане от всички страни на уреда.
  • Технологията Space Max – със нея имате повече място за съхранение, без увеличаване на външните размери.

Нашето мнение за продукта

В списъка на най-добрите хладилници на сегашния пазар не може да се пропусне този модел, който е произведен в една от най-престижната марка Samsung. Този хладилник е изключително удобен, не само заради големия си обем на вместимост, но и заради своите функции и технологии, които ще ви осигурят сигурни условия за съхранението на вашите любими хранителни продукти. Само сега гответе любимите си ястия с много любов и висококачествени и свежи храни.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo