Samsung RB34K6032SS/EF - Виж цената

Ревю на Samsung RB34K6032SS/EF

Ревюта Хладилници
8.5

Рейтинг

Samsung RB34K6032SS/EF 

Държите ли на високото качество при избора си на хранителни продукти? Искате ли те да бъдат съхранявани при оптимално добри температурни условия? Ние имаме точния уред за вас! Хладилник с фризер Samsung RB34K6032SS/EF гарантирано ще запази вашите любими хранителни продукти свежи, качествени и вкусни за по-дълъг период от време, за да можете да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете в компанията на любимите си хора!

Samsung RB34K6032SS/EFВиж цената за днес

Samsung RB34K6032SS/EF Review

NoFrost – тази система поддържа равномерното разпределние на студения въздух във вашия хладилник, като поддържа в норма и нивата на влагата в уреда. По този начин храната ви се запазва свежа и качествена за по-дълго време.

Super Freeze – предотвратява размразяването на замразените храни, когато поставяте нови продукти във фризера и гарантира, че новопостъпилите продукти се замразяват по-бързо. Уреди с функция Super-freeze автоматично изключват функцията веднага след достигане на желаната температура. Това предотвратява загубата на енергия.

Power Cool – благодарение на функцията за бързо охлаждане, вие ще имате максимално добре съхранени хранителни продукти, като те ще бъдат охладени качествено за минимален период от време.

Виж още: Ревю на Samsung RB37J500MSA/EF

Дизайн

Дизайнът на Хладилник с фризер Samsung RB34K6032SS/EF е изключително модерен и стилен. Решен в изцяло сив цвят, той би паснал идеално във всеки дом и всяка кухня, независимо от стила на нейното обзавеждане. Финият надпис с логото на марката производител SAMSUNG оцветен в сребристо и интегрираният дигитален дисплей поставени в централната горна част на уреда, придават нотка свежест в неговия иначе класически изчистен дизайн.

Размери

Размерите на уреда са 60 х 66.4 х 191.7см като той тежи 71кг. Това го прави идеален за поставяне както в по-големите, така и в по-малките кухни, като гарантирано няма да заема голяма част от наличното ви пространство.

Технически характеристики

Капацитетът на обем на този охладителен уред е 344л. Това позволява съхранението на големи количества храна, които биха задоволили хранителните нужди дори на най-големите лакомници. Вратите са със стандартно дясно отваряне, което позволява пасването на уреда във всяка стандартно обзаведена кухня. С енергиен клас А++, уредът е освен много ефективен, така и много енергономичен. Годишният разход на електроенергия от 253kWh, гарантират, че той няма да повиши сметките ви за електроенергия. С ниските си нива на шум от едва 38dB, хладилникът е особено подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като гарантирано няма да нарушава домашното ви спокойствие с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа.

Една от най-полезните му функции е възможността му за автономна работа без ток до цели 16ч. По този начин, ниското ниво на температурата във вашия уред се запазва, дори когато електрозахранването е спряло поради повреда. Това гарантира запазването на качеството и свежестта на вашите хранителни продукти, без опасност те да се развалят или да изгубят свежестта си, докато намерите решение за възникналния проблем. Климатичният клас, към който спада уреда е SN – N – ST – T, а охлдителният му агент е R600a.

Хладилник

Хладилникът е нетен обем от 246л, като разполага със 3 рафта от закалено товароустойчиво стъкло и 6 допълнителни рафта на вратата. Това позволява съхранението на големи количества от вашите хранителни продукти, а допълнителните рафтове на вратата освобождават още по-голямо пространство във вътрешността на хладилния уред.

Фризер

Фризерът е с нетен обем от 98л. и разполага с 3 големи отделения за съхранение. Това ви позволява да съхранявате големи количества от вашите любими хранителни продукти, като възможността за пълното изваждане на кутиите за съхранение, ви осигурява лесен и бърз достъп до вашите замразени хранителни продукти. С големият си капацитет на замразяване от 12кг за 24ч. той гарантирано ще замрази както по-големи количества хранителни продукти, така и по-големи и по-обемисти храни бързо, лесно и много ефективно.

Нашето мнение за продукта

Хладилник с фризер Samsung RB34K6032SS/EF е изключително ефективен охладителен уред. С множеството си модерни технологии и изключителна мощност на работа, той гарантирано ще създаде оптимално добри условия за съхранението на вашите любими храни и хранителни продукти. Осигурете си само най-високо качество както при избора си на храни, така и при избора си на нов охладителен уред, в който да бъдат съхранявани те с хладилник с фризер Samsung RB34K6032SS/EF!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password