Samsung RB33J3030SA/EF - Виж цената

Ревю на Samsung RB33J3030SA/EF

333333333 Ревюта Хладилници
8.3

Рейтинг

Samsung RB33J3030SA/EF 

Обичате ли винаги да имате под ръка прясна, свежа и вкусна храна? Имате ли нужда от нов домашен охладителен уред, който да осигурява най-добрите условия з съхранение на вашите любими хранителни продукти? Ние имаме точното решение за вашите нужди! Хладилник с фризер Samsung RB33J3030SA/EF гарантирано ще създаде оптимално добри условия за съхранението на вашите любими хранителни продукти, като ще ги запази свежи, качествени и вкусни за максимално дълъг период от време.

Samsung RB33J3030SA/EFВиж цената за днес

Samsung RB33J3030SA/EF Review

Отделение за зеленчуци & плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време.

Автоматична система за размразяване – благодарение на тази система, образуването на големи количества лед във фризера и ан скреж в хладилника, са напълно предотвратени. По този начин вашите хранителни продукти се запазват свежи и качествени за по-дълго време, а почистването на уреда е по-лесно отвсякога – без нуждата от предварително размразяване.

Система за сигнализиране за отворена врата – ако случайно забравите да затворите вратата на вашия хладилен уред, вие ще бъдете предупредени чрез звуков сигнал. По този начин се предотвратява покачването на температурата в уреда и развалянето на съхраняваните хранителни продукти.

Супер замразяване – фризерът разполага с възможността на замразяване на големи количества храна за изключително кратък период от време. Това гарантира максималното запазване на качеството на вашитя хранителни продукти.

Виж още: Ревю на Arctic AK60320MT+

Дизайн

Дизайнът на хладилника е изключително модерен. Решен в елегантен сив цвят с иноксово покритие против отпечатъци, той би паснал перфектно във всяка модерна и стилно обзаведена кухня.

Размери

Хладилник с фризер Samsung RB33J3030SA/EF е с размери от 59.5 х 66.8 х 185см и е с тегло от 67.5кг. Това позволява лесното му и удобно поставяне както в по-големите, така и в по-малките и практични кухни. Реверсивните му врати, които могат да бъдат монтирани така че да се отварят в желаната от вас посока, го правят идеалният избор за всяко домакинство, незаивисмо от пространството, с което разполага.

Технически характеристики

С общ нетен обем от 328л и изключително ниски нива на шум от 39dB, той е изключително подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като няма да смущава спокойствието ви чрез възпроизвеждане на неприятни шумове при неговата работа. Енергийният клас А+ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност. С годишен разход на електроенергия от едва 280 kWh, този хладилник заема едно от първите места по енергономичност при своята работа в своя клас електроуреди. Също така, уредът разполага с възможност за автономна работа без ток до 20ч. По този начин ниската температура във вашия уред се поддържа, дори когато електрозахранването е спряло поради повреда. Това гарантира свежестта и качеството на вашите хранителни продукти и предотвратява тяхното разваляне, докато повредата бъде отстранена. Охладителният агент, с който разполага уреда е R600a, а климатичният клас към който спада е SN-N-ST.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 230л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 4 рафта от закалено стъкло и 4 допълнителни рафта на вратата. По този начин вие разполагате с максимално голямо пространство за съхранение на вашите хранителни продукти.

Фризер

Фризерът е с обем от 98л и с 3 отделения за съхранение. Това позволява да съхранявате както големи количества от вашите любими замразени храни, така и да поставяте по-големи и по-обемисти хранителни продукти. С големия си капацитет на замразяване от 12кг за 24ч., той ще осигури бързото и ефективно охлаждане на вашите хранителни продукти, като по този начин ще ги запази свежи и качествени за дълго време.

Нашето мнение за продукта

Хладилник с фризер Samsung RB33J3030SA/EF е един от най-добрите модели, които се предлагат на пазара. Качеството на продукта е подкрепено от престижа на Samsung, който има история от повече от 20 години в тази област. Този избор ще се окаже повече от полезен за вашето домакинство. Наслаждавайте се на любимите си хранителни продукти, които гарантирано ще бъдат със запазено качество и хранителни свойства за много дълго време, благодарение на Samsung RB33J3030SA/EF!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password