Samsung RB31HSR2DWW - Виж цената

Ревю на Samsung RB31HSR2DWW

Ревюта Хладилници
8.5

Рейтинг

Samsung RB31HSR2DWW 

Искате ли вашите любими хранителни продукти да бъдат съхранявани при оптимално добри условия? Искате ли да имате винаги свежа, вкусна и прясна храна на една ръка разстояние във вашата кухня? Ние имаме точният уред за вас! Днес ще ви представим хладилник с фризер Samsung RB31HSR2DWW с енергиен клас А+, технология No Frost и множество допълнителни аксесоари и технологии, той ще осигури перфектните условия за съхранение на големи количества от вашите хранителни продукти. Наслаждавайте се на вкусна и качествена храна, винаги, когато пожелаете!

Samsung RB31HSR2DWWВиж цената за днес

Samsung RB31HSR2DWW Review

Отделение за зеленчуци & плодове – това е отделение, специално предназначено за съхранението на свежи плодове и зеленчуци. Чрез поддържане на оптимални нива на влагата, вие гарантирано ще имате свежи и качествени плодове и зеленчуци с максимално запазени витаминни и хранителни свойства, за много по-дълъг период от време.

Система за сигнализиране за отворена врата – ако случайно забравите да затворите вратата на вашия хладилен уред, вие ще бъдете предупредени чрез звуков сигнал. По този начин се предотвратява покачването на температурата в уреда и развалянето на съхраняваните хранителни продукти.

Бързо замразяване – функцията за бързо замразяване ви осигурява високоскоростно и изключително ефективно замразяване дори на големи количества от вашите хранителни продукти. По този начин те се запазват свежи и качествени и се предотвратява възможността за тяхното разваляне.

Виж още: Ревю на Samsung RB31FSRNDSA

Дизайн

Дизайнът на хладилника е модерен и стилен. Решен в класически бял цвят, той би паснал идеално във всеки дом и кухня, независимо от стила на обзавеждането. Изчистеният му интерфейс, придава перфектен завършек на неговата стилна визия.

Размери

Хладилник с фризер Samsung RB31HSR2DWW е с размери от 59.5 х 66.8 х 185см. Това позволява лесното му и удобно поставяне както в по-големите, така и в по-малките и практични кухни. Реверсивните му врати, могат да бъдат монтирани така че да се отварят в желаната от вас посока, съобразена с вашите лични нужди и налично пространство.

Технически характеристики

С общ нетен обем от 360л и изключително ниски нива на шум от 39dB, той е изключително подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като няма да смущава спокойствието ви чрез възпроизвеждане на неприятни шумове при неговата работа. Енергийният клас А+ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност. С годишен разход на електроенергия от едва 280 kWh, този хладилник заема едно от първите места по енергономичност при своята работа в своя клас електроуреди. Също така, той разполага с възможност за автономна работа без ток до 13ч. По този начин температурата във вашия хладилник се поддържа ниска, дори когато електрозахранването ви е прекъснато поради повреда. Благодарение на тази функция, съхраняваните хранителни продукти се запазват свежи и качествени, без опасност от тяхното разваляне, докато повредата не бъде отстранена. Охладителният му агент е R600a, а климатичния клас, към който спада е SN – N – ST – T.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 230л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 4 рафта и 4 допълнителни рафта на вратата. По този начин вие разполагате с максимално голямо пространство за съхранение на вашите хранителни продукти.

Фризер

Фризерът е с обем от 76л и е с 3 отделения за съхранение. Това позволява да съхранявате както големи количества от вашите любими замразени храни. С големия си капацитет на замразяване от 12кг. за 24ч., той ще осигури бързото и ефективно охлаждане на вашите хранителни продукти, като по този начин ще ги запази свежи и качествени за дълго време.

Нашето мнение за продукта

Хладилник с фризер Samsung RB31HSR2DWW е идеалното решение за тези от вас, за които качеството на консумираните хранителни продукти е приоритет. Той ще запази вашите храни вкусни, свежи и качествени, за да можете да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password