Samsung RB31FWRNDSA - Виж цената

Ревю на Samsung RB31FWRNDSA

333333333 Ревюта Хладилници
8.3

Рейтинг

Samsung RB31FWRNDSA 

Ако държите на най-високото качество на вашите хранителни продукти, то вие неминуемо се нуждаете от ефективен хладилник, така че те да бъдат запазени свежи за по-дълъг период от време. Затова днес ще ви представим Хладилник с фризер Samsung RB31FWRNDSA. С енергиен клас А+ и допълнителни функции като Full No Frost технологията, той ви гарантира, че любимите ви храни ще бъдат вкусни и свежи, само на ръка разстояние във вашата кухня.

Samsung RB31FWRNDSAВиж цената за днес

Samsung RB31FWRNDSA Review

Функция „True No Frost” – благодарение на функцията No Frost, студения въздух във вашия хладилник се разпределя равномерно, като в същото време образуването на лед и скреж във вашия уред е напълно предотвратено. Вече можете да съхранявате вашите продукти за по-дълго време, свежи и вкусни.

Кутията с пълно отваряне се вади докрай за пълно удобство – благодарение на по-големият отвор, в сравнение с този на конвенционалните чекмеджета, кутията за съхранение може да бъде извадена докрай, за да получите лесен достъп дори до по-обемистите си хранителни продукти.

Охлаждане на повече напитки – благодарение на вградените рафтове на вратата, които са по-дълбоки от стандартните, вече можете да съхранявате по-обемисти бутилки.

Samsung RB31FWRNDSA-2Виж още: РЕВЮ: Хладилник с фризер Beko RCNA365E20DZXP – Цена и мнения!

Този хладилник е идеален за голямо семейство , тъй като има голям капацитет на натоварване, т.е. общ нетен обем от 310 литра той разполага с пълна система No Frost, водоразпределител и модерен дизайн. Размерите му са 185×59.5×66.8см, което означава, че не заема много място, въпреки че е много просторен отвътре. Тази модерна комбинация държи в горната част охладителя, т.е. хладилника и фризера.

Хладилникът е с обща нетен обем от 212 литра. Той разполага с три стъклени рафта, 4 постафки на вратата, както и отделение специално за плодове и зеленчуци, което гарантира запазването на свежестта и хранително вкусовите им качества.

Фризерът е с общ нетен обем от 98л. Обемът му е идеален за съхранение на по-обемисти и по-големи количества от любимите ви замразени продукти. Благодарение на LED осветлението, поставено в горната част на хладилника, вашият хладилник е по-добре осветлен от една страна, а от друга това не повишава консумацията ви на електроенергия.

Освен много ефективен, този хладилник е и изключително тих при работата си. С ниво на шума от едва 39dB, няма да се притеснявате, че той ще смути вашата почивка у дома,като това е особено полезно за кухните и всекидневните, които се намират в едно общо пространство.

Нашето мнение за продукта:

Ако качеството е приоритет навсякъде във вашия живот, то това със сигурност важи и за вашите хранителни продукти. Хладилник с фризер Samsung RB31FWRNDSA е ефективен продукт, който ви гарантира, че вашите хранителни продукти ще бъдат запазени с перфектно качество и свежест, за до 3 пъти по-дълго време отколкото в стандартните хладилници. Насладете се на любимите си ятия, приготвени само с най-качествените продукти и подарете на себе си и на вашите близки безброй вкусни, сплотяващи семейни вечери!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password