Samsung RB31FERNDSA - Виж цената

Ревю на Samsung RB31FERNDSA

333333333 Ревюта Хладилници
8

Рейтинг

Samsung RB31FERNDSA 

Държите ли на високото качество на вашите хранителни продукти? А искате ли те да бъдат съхранявани при оптимално добри условия? Ние имаме точния уред за вас! Хладилник Samsung RB31FERNDSA с енергиен клас А+, Full No Frost технология и голям капацитет на обем, ще съхрани вашите любими храни за по-дълго време, като ще запази тяхната свежест, качество и хранителни свойства!

Samsung RB31FERNDSAВиж цената за днес

Samsung RB31FERNDSA Review

FreshZone – отделение, специално предназначено за съхранението на вашите свежи плодове и зеленчуци. Чрез постоянен контрол на влагата и непрестанна циркулация на студен въздух в това отделение, вашите пресни храни запазват своето качество, свежест и витаминни свойства за по-дълъг период от време!

Multiflow – система, гарантираща изключително тихата работа на вашия хладилник. Освен много ефикасен Хладилник Samsung RB31FERNDSA е и изключително безшумен.

Сигнал при отворена врата – ако случайно забравите вратата на хладилника отворена, вашия уред ще ви сигнализира за това чрез звуков сигнал. По този начин се предотвратява покачването на температурата в хладилника и развалянето на качеството на съхраняваните хранителни продукти.

Full No Frost – тази система, осигурява бързото стабилизаране на температурата във вашия уред, след всяко отваряне на вратата на хладилника, като по този начин упражнява постоянен контрол върху температурата, за да се запази максимално охлаждането.

Виж още: Ревю на Arctic AK54240S+

Дизайн

Дизайнът на Хладилник Samsung RB31FERNDSA е изключително модерен и стилен. Той е решен в елегантен сребрист цвят с иноксово покритие, против отпечатъци. Скритите дръжки на вратите оцветени в графитено сиво в комбинация с вградения LED дисплей, поставен в горната предна част на уреда, придава елегантен завършек на неговия външен вид. Той би паснал идеално във всеки дом, със стилно и модерно обзавеждане.

Размери

Размерите на този уред са 59.5 х 66.8 х 185cm и е с тегло 70кг. В допълнение с реверсивните му врати, които могат да променят посоката си на отваряне, според вашите персонални нужди, го правят идеален за поставяне във всеки дом и всяка кухня, като той гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство. Общият му брутен обем от 310л., ще ви позволи да съхранвате достатъчни количества храна, така че да задоволите хранителните нужди на цялото ви семейство.

Технически характеристики

Охладителният агент, с който разполага този уред е R600a. Освен много ефективен, хладилникът е и изключително енергономичен при своята работа. С енергийният си клас А+ и годишен разход на електроенергия от 280 kWh, той гарантирано ще ви осигури максимално качество на своята работа, като същевременно ще намали сметките ви за електоенергия. Уредът разполага и с възможност за автономия без ток до 20ч. По този начин ниската температура в хладилното отделение се запазва, дори когато имате проблем с електрозахранването и то спре за известно време.

Хладилник

Хладилникът е с обем от 212л., като разполага с внушителните 3 рафта от закалено товароустойчиво стъкло и 4 допълнителни рафта на вратата, благодарение на които вие разполагате с цялото налично пространство върху хладилните стъклени рафтове. Това ви позволява да съхранявате големи количества от любимите ви храни, както и да поставите по-големи и обемисти продукти в хладилното отделение.

Фризер

Фризерът е с обем от 98л., като разполага с 3 големи отделения за съхранение на вашите любими замразени хранителни продукти. С капацитета си на замразяване от 12кг. за 24ч., той гарантирано ще запази качеството на вашите храни, като ги замрази бързо и качествено.

Нашето мнение за продукта

Новият хладилник Samsung RB31FERNDSA ще осигури оптимално добри температурни условия за перфектното съхранение на вашите хранителни продукти. Те ще останат свежи и вкусни за по-дълго време, а за вас остава само насладата от тяхното консумиране!

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password