Samsung RB31FERNDB - Виж цената

Ревю на Samsung RB31FERNDB

333333333 Ревюта Хладилници
8.3

Рейтинг

Samsung RB31FERNDB

Държите ли на високото качество при избора на вашите хранителни продукти? Искате ли нов, модерен и изключително ефективен охладителен уред, който да запазва тяхното качество, свежест и хранителни свойства за възможно най-дълъг период от време? Ние имаме точният уред за вас! Хладилник с фризер Samsung RB31FERNDB с енергиен клас А+, множество модерни технологии и изключително висока ефективност при своята работа, ще осигури оптимално добри температурни условия за съхранението на вашите любими хранителни продукти, за да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете.

Samsung RB31FERNDBВиж цената за днес

Samsung RB31FERNDB Review

Отделение за зеленчуци & плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време.

Автоматична система за размразяване – благодарение на тази система, образуването на големи количества лед във фризера и ан скреж в хладилника, са напълно предотвратени. По този начин вашите хранителни продукти се запазват свежи и качествени за по-дълго време, а почистването на уреда е по-лесно отвсякога – без нуждата от предварително размразяване.

Система за сигнализиране за отворена врата – ако случайно забравите да затворите вратата на вашия хладилен уред, вие ще бъдете предупредени чрез звуков сигнал. По този начин се предотвратява покачването на температурата в уреда и развалянето на съхраняваните хранителни продукти.

Виж още: Ревю на Beko RCSA365K20XP

Дизайн

Дизайнът на хладилника е модерен и стилен. Вдъхновен от някои от най-новите тенденции при дизайна на домашни електроуреди, той е решен в стилен черен цвят, като би паснал идеално във всяка модерна и стилно обзаведена кухня. Интегрираният LCD дисплей, поставен в предната част на уреда и решен в класичеко черно, придава модерен завършек на неговата стилна визия.

Размери

Хладилник с фризер Samsung RB31FERNDB е с размери от 59.5х68.8х185см. Това позволява лесното му и удобно монтиране във всяка кухня. Реверсивните му врати, променящи посоката си на отваряне, позволяват той да бъде монтиран във всяка кухня, независимо от наличното пространство, с което разполагате.

Технически характеристики

С общ нетен обем от 310л и изключително ниски нива на шум от 39dB, този уред е изключително подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като няма да смущава спокойствието ви чрез възпроизвеждане на неприятни шумове при своята работа. Енергийният клас А+ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност. С годишен разход на електроенергия от едва 299kWh, този хладилник заема едно от първите места по енергономичност при своята работа в своя клас електроуреди. Освен това, той разполага с възможността за автономна работа без ток до 20ч. По този начин температурата във вашия хладилник се поддържа ниска, дори когато електрозахранването ви е прекъснато поради повреда. Благодарение на тази функция, съхраняваните хранителни продукти се запазват свежи и качествени, без опасност от тяхното разваляне, докато повредата не бъде отстранена. Охладителният агент, с който разполага уреда е R600a.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 212л., като това позволява съхранението на хранителни продукти, достатъчни за да задоволят хранителните нужди на цялото ви семейство. Във вътрешността си той има 3 рафта от закалено стъкло и 4 допълнителни рафта на вратата. Автоматичната му система за размразяване ще предотврати както образуването на скреж във вътрешността на вашия уред, така и върху вашите хранителни продукти. По този начин те ще останат свежи и качествени, а почистването на уреда ще бъде по-лесно отвсякога.

Фризер

Фризерът е с обем от 98л и разполага с 3 големи отделения за съхранение. Това позволява да съхранявате големи количества от вашите любими замразени храни. Автоматичната му система за размразяване, предотвратява образуването на големи количества лед, както във вашия уред, така и върху хранителните продукти. Капацитетът му на замразяване от 12кг. за 24ч., гарантира бързото и ефикасно замразяване дори на големи количества хранителни продукти, така че да запазят максимално своето качество.

Нашето мнение за продукта

Хладилник с фризер Samsung RB31FERNDB влиза във вашия дом, за да осигури оптимално добри температурни условия за вашите хранителни продукти. Подарете на себе си и на цялото си семейство само вкусна, прясна и свежа храна, която е на една ръка разстояние във вашата кухня, а именно – във вашия нов хладилник с фризер Samsung RB31FERNDB!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password