Ревю на Samsung RB31FERNDBC

Samsung RB31FERNDBC

Samsung RB31FERNDBC съчетава стилен дизайн с най-новата технология за охлаждане, за да запази вашата храна по-свежа за по-дълго. Умните дизайнерски характеристики и функции ефективно използват пространството и осигуряват гъвкаво удобство.

Samsung RB31FERNDBВиж цената за днес

Дизайн и размери

Samsung RB31FERNDBC е с много атрактивен дизайн, който се откроява със своя черен цвят и качествени материали, което ви дава усещането за новост и елегантност, прилягайки перфектно във всеки ъгъл на вашия дом. Щедро оразмереният LCD дисплей, заедно с първокласния електронен сензорен контрол, разположен в предната част на уреда, наблюдават 2 температурни зони, които могат да се регулират независимо една от друга. Контролните елементи на уреда съдържат: Индикация на температурата във фризера; Показване на температурата в хладилника; Функция Power Lock или Super Freeze; Функция за бързо охлаждане; Ваканционна функция; Предупредителен индикатор за отворена врата.

Общи технически характеристики

Samsung RB31FERNDBC спада към енергиен клас А+, което гарантира енергономичната му работа с годишен разход на електроенергия от 317 kWh. Освен това, той разполага с възможността за автономна работа без ток до 20ч, което гарантира че уреда ще продължи да работи, дори ако електрозахранването е прекъснато. Въпреки, че е много ефективен, хладилника е много тих при своята работа с ниво на шум от едва 37Db.

Хладилник

Хладилникът е с нетен обем от 231л, като пространството за съхранение е разпределено между 3 рафта от закалено стъкло и 4 допълнителни отделения на вратата на хладилника, като са подходящи за съхранение на бутилки, млечни продукти, буркани и др. Уредът има Eco Led осветление в горната част, което предлага по-силна светлина, с по-малко топлина и по-нисък разход на енергия. За да регулира температурата, Samsung разполага с термостат с автоматично регулиране вътре в хладилника. В допълнение, хладилникът има специален рафт,  Multi Shelf изключително гъвкав, който може да се плъзга хоризонтално, със специални държачи за бутилки, които могат да бъдат адаптирани към всякакви нужди. долната част на хладилника има херметично затворено отделение Fresh с място за съхранение, което осигурява идеалната среда за съхранение на зеленчуци и плодове, които ги запазват свежи за дълго време и с непроменени аромати, както в деня, в който са били поставени.

Фирзер

Голямото фризерно отделение с нетен обем от 108л., разпределени в 3 чекмеджета, предлагат множество възможности за замразяване, включително бързо замразяване и тава за лед. Имате специални отделения за всякакъв вид замразяване. Достъпът до храна е много лесен, като плъзнете рафта навън. Силата на замръзване на уреда е 12кг месо или други продукти в рамките на 24 часа. Този хладилен уред е снабден с антибактериално уплътнение, което има ролята да предотвратява образуването на мухъл, поддържайки свежестта на храната. Чекмеджетата на фризера са с по-голям размер от обичайните модели, има отделения с пълно отваряне Full Open Box, опростяващо изваждането на продукти, дори и на по-обемисти храни. Чекмеджето може да бъде извадено за оптимално използване на пространството, а дизайнът на чекмеджето позволява изваждане, дори ако вратата на хладилника се отваря само на 90°.

Виж още: Най-добрите хладилнициЕвтини хладилници | 

Функции и технологии

Samsung е практичен хладилник с технология за охлаждане Full No Frost, идеален за голямо семейство, за да предотврати образуването на лед. Освен това, поддържайки постоянна температура в хладилното пространство, технологията True No Frost изисква по-малко енергия, като по този начин увеличава трайността на охладителната система. Samsung е с многостранна система за охлаждане, като охлажда пространството равномерно. С тази технология студеният въздух циркулира през няколко отвора на нивото на всеки рафт, поддържайки постоянна температура. Изменението на температурата в различни области никога не надвишава 0,3°C, докато при класическите модели те могат да имат разлики до 2,2°C.

В заключение

Нов, модерен с множество функции, хладилник с фризер Samsung RB31FERNDBC ще съхрани вашите хранителни продукти в оптимално добри условия. Плодовете и зеленчуците ви ще останат свежи за по-дълго, а месото и рибата ще са ефективно замразени, така че да им се насладите винаги когато пожелаете.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo