Samsung RB30J3100SA/EF - Виж цената

Ревю на Samsung RB30J3100SA/EF

Ревюта Хладилници
9.3

Рейтинг

Samsung RB30J3100SA/EF 

Samsung RB30J3100SA/EF представлява изключително удобен вариант между комбинацията хладилник и фризер. Продуктът е много добре организиран, така че да съчетае перфектно работата с удоволствието.  Със стилния си дизайн, решен в цвят сив металик, той би паснал идеално във всеки модерен дом. Характеризиращ се с ниско ниво на шум, с общ обем от 311 литра, енергиен клас A+ и височина от 178см., хладилникът може да бъде намерен онлайн, което го прави предпочитан в своя клас продукти.

Samsung RB30J3100SA/EF

Виж цената за днес

 Samsung RB30J3100SA/EF Review

Samsung RB30J3100SA е хладилник със средна мощност, подходящ за малки семейства или за отделни хора. Той има добър капацитет за такива нужди и предлага енергийна ефективност A +. Заедно с голямото предимство на функцията за охлаждане „No Frost.” Това е система, която предотвратява образуването на скреж в хладилника. С помощта на вентилатор, осигуряващ циркулация на въздуха, влажният въздух се отправя в специално отделение и скреж не се образува в хладилника. Периодично, вентилаторът изключва, скрежът се топи водата се отделя във ваничка, след което тя се изпарява. Тази система може да бъде както в хладилника така и във фризера.

Виж още: РЕВЮ: Хладилник с фризер Beko DBK 386 WDR+ – Цена и мнения!

Хладилникът е просторен и разполага с ефективни аксесоари. На дъното има голямо затворено отделение, където е препоръчително да се съхраняват плодове и зеленчуци, с цел по-дългото запазване на тяхната свежест и хранителни свойства. Над него, свободното пространство ще бъде разделено на четири рафта от подсилено стъкло. Един от тях е т.нар „Леснен плъзгач”. Това е сменяем рафт, който можете да издърпате отвън, много лесно, за да изберете желания от Вас продукт.

Нашето мнение за продукта

Хладилникът с фризер на Samsung, модел RB30J3100SA/EF, се намира в среден ценови клас. Той би се вписал страхотно във всяка кухня и е един надежден уред на изключително приемлива цена. Ако сте от практичните домакинства, които предпочитат по-нисък ценови диапазон, но не биха направили компромис с качеството, то този продукт на Samsung е идеалното решение за Вашия дом.

Виж цената за днес

9.3

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 9
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password