Samsung RB29FDRNDSA - Виж цената

Ревю на Samsung RB29FDRNDSA

Ревюта Хладилници
8

Рейтинг

Samsung RB29FDRNDSA 

Държите ли на високото качество на вашите хранителни продукти? А искате ли те да бъдат съхранявани при оптимално добри условия? Ние имаме точния уред за вас! Хладилник с фризер Samsung RB29FDRNDSA с енергиен клас А+, голям капацитет на обем и множество модерни технологии, той гарантирано ще запази вашите хранителни продукти свежи и качествени за максимално дълъг период от време, за да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете!

Samsung RB29FDRNDSAВиж цената за днес

Samsung RB29FDRNDSA Review

Функция „True No Frost” – благодарение на функцията No Frost, студения въздух във вашия хладилник се разпределя равномерно, като в същото време образуването на лед и скреж във вашия уред е напълно предотвратено. Вече можете да съхранявате вашите продукти за по-дълго време, свежи и вкусни.

Диспенсер за вода – интегрираният диспенсер за вода от външната страна на хладилника, ви осигурява лесен и бърз достъп до освежаваща чаша студена вода, само с едно натискане на бутона. Освеждете се в идните горещи летни дни, с чаша от студената напитка, директно от вашия хладилник.

CoolSelect – тази зона е с отделно температурно определяне. Съхранявайте месо, плодове, зеленчуци или млечни продукти при оптимално добри за тях температурни условия. Настройте желаната от вас температура за съхранение, а вашия домашен електроуред ще я достигне оптимално бързо и ще я поддържа през цялото време, за да бъдат вапите продукти свежи, качествени и вкусни за дълъг период от време.

Виж още: Ревю на Samsung RB33J3200SA/EF

Дизайн

Хладилник с фризер Samsung RB29FDRNDSA разполага с иновативен и модерен дизайн. Решен в сребрист цвят, този уред би паснал идеално във всяка стилно обзаведена кухня. Вградените LED дисплей и диспенсер за вода, решени в черен цвят и интегрирани в предната част на уреда са финалният щрих за перфектния завършек на неговата стилна и класна визия! Той би паснал перфектно във всяка модерна и изискано обзаведена кухня!

Размери

Размерите на този охладителен уред са 59.5 х 66.8 х 178см. и е с тегло от 63кг. Това го прави удобен и практичен за поставяне в по-големите кухни като гарантирано ще пасне перфектно в наличното ви пространство.

Технически характеристики

Хладилник с фризер Samsung RB29FDRNDSA разполага с енергиен клас А+, което осигурява неговата мощна и същевременно икономична работа. С годишна консумирана електроенергия от едва 272kWh, той гарантирано ще намали в пъти разходите ви за електроенергия. Охладителния агент, с който разполага уреда е R600a, а климатичният му клас е SN-N-ST-T. Също така, този уред разполага с възможността за автономна работа без ток до 20ч. По този начин ниската температура във вашия уред се поддържа, дори когато електрозахранването е прекъснато поради повреда.

Хладилник

Хладилникът разполага с общ нетен обем от 190л както и с 4 рафта от закалено товароустойчиво стъкло и 3 допълнителни рафта на вратата. Това позволява съхранението на големи количества от любимите ви хранителни продукти, а автоматичната система за размразяване ще предотврати образуването на скреж в уреда, като по този начин ще запази свежестта на съхраняваните храни и същевременно ще улесни неговото почистване. Също така хладилникът разполага със специални отделения за съхранение на плодове и зеленчуци и на млечни продукти.

Фризер

Фризерът е с общ нетен обем от 98л. като разполага с 3 големи отделения за съхранение. По този начин вие ще разполагате с голям запас от любимите ви замразени храни, а опцията за пълното изваждане на кутиите за съхранение, ще ви осигури бърз и лесен достъп до съхраняваната храна в тях. Неговата система за размразяване също е автоматична, като тя ще предотврати образуването на големи количества лед във вашето фризерно отделение. Също така, уреда разполага с капацитет на замразяване от 12кг. за 24ч. Това гарантира бързото и ефективно замразяване дори на по-големи количества хранителни продукти, за да се запазят качествени за по-дълъг период от време.

Нашето мнение за продукта

Този хладилник с фризер Samsung е нов, модерен и изключително ефективен охладителен уред, който ще осигури оптимално добри условия за съхранението на вашите любими хранителни продукти. Гответе любимите си ястия само с най-висококачествени продукти и похапвайте любимите си храни винаги, когато пожелаете, благодарение на хладилник с фризер Samsung RB29FDRNDSA!

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password