Ревю на Samsung QN95B

Samsung QN95B

Samsung QN95B е висококачествен телевизор с отлична картина и звук. Той има интуитивно понятен интерфейс и множество функции. Качеството на картината е особено впечатляващо, с интензивни цветове и ясни детайли. Той също така има широк възможности за настройка и калибриране, което позволява да се получи още по-добра картина.

Samsung QN95B

Виж цената за днес

Samsung QN95B: Характеристики, функции и технологии

Samsung QN95B има квантовата матрична технология (Quantum Dot Matrix, QDM), тя е технология, която се използва за производство на телевизори и други екранни устройства. Тя използва квантови точки, малки наночастици от само няколко нанометра, които се използват за производство на емитери на светлина. Квантовите точки се използват за производство на емитери на светлина в различни цветове, което позволява на телевизорите да излъчват по-натурални и живи цветове. Квантовата матрична технология се използва за производство на телевизори с висока разделителна способност и дълбочина на цветовете, което дава по-реалистична и жива картина.

Процесорът Neural Quantum 4K е патентована технология за обработка на изображения, разработена от Samsung. Той използва алгоритми с изкуствен интелект, за да анализира и оптимизира качеството на изображението на съдържанието, показвано на телевизора. Технологията е предназначена да подобри цялостното качество на картината, включително острота, точност на цветовете, контраст и изглаждане на движението.

Процесорът Neural Quantum 4K е наличен в най-новите QLED телевизори на Samsung, които се смятат за едни от най-добрите по отношение на качеството на изображението. Той е проектиран да осигури по-завладяващо изживяване при гледане и да позволи на зрителя да се наслади на съдържанието с възможно най-високо качество.

Дизайнът Infinity One на Samsung QN95B е елегантен и минималистичен дизайн, който е предназначен да се слее безпроблемно с всяко жилищно пространство. Рамките на телевизора са изключително тънки, създавайки почти без граници вид на екрана. Това създава завладяващо изживяване при гледане, при което фокусът е изцяло върху показваното съдържание.

Серията QN95B се предлага в няколко модела: Samsung 55QN95B , Samsung 65QN95B и Samsung 75QN95B .

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Samsung QN95B: Мнение за продукта

Samsung QN95B е отличен телевизор, който предлага висококачествена картина и звук. Той има интуитивно понятен интерфейс, множество функции и висока степен на настройка и калибриране. Качеството на картината е особено впечатляващо, с интензивни цветове и ясни детайли. В общи линии, Samsung QN95B е един от най-добрите телевизори на пазара и може да бъде добра инвестиция за онези, които търсят качество и инновации в домашната си екранна технология.

Виж цената за днес

4.3/5 - (3 votes)
Review-bg.com
Logo