Ревю на Samsung Q80B

Samsung Q80B

Когато става въпрос за пазара на телевизори, Samsung е най-голямото име. И за това има основателна причина, те произвеждат телевизори, които са лесни за използване и изглеждат страхотно. Телевизорът Samsung Q80B не прави изключение.

Samsung Q80B

Виж цената за днес

Samsung Q80B: Характеристики, функции и технологии

Телевизорът Samsung Q80B има невероятна картина благодарение на технологията Direct Full Array. Това позволява на телевизора да показва равномерна яркост по целия екран, така че да се наслаждавате на равномерна светлина в любимите си предавания и филми.

Q80B разполага и с аудиотехнологията Dolby Atmos, която осигурява изключително качество на звука, като създава поглъщащо 3D звуково поле, което ви доближава до любимите ви герои.

Функцията Quantum HDR 1500 е създадена, за да подобри вида на тъмните сцени чрез увеличаване на контраста и намаляване на отраженията. Тя също така подобрява яркостта, което ви осигурява по-жива картина като цяло.

Телевизорът Q80B има вградена Wi-Fi и Bluetooth свързаност, така че можете да стриймвате любимите си филми и музика от мобилното си устройство или таблета. Той се предлага и с вграден уеб браузър, така че можете лесно да получите достъп до любимите си уебсайтове директно на екрана на телевизора.

Квантовият 4K процесор е усъвършенстван, който може да обработва четири пъти по-висока разделителна способност от обикновения 4K телевизор. Това означава, че ще можете да виждате всеки детайл на телевизора си и по-лесно ще различавате различните нюанси на цветовете.

Телевизорът Samsung Q80B има много страхотни функции, но една от най-забележителните е режимът EyeComfort. Тази функция ви позволява да настроите яркостта на екрана в зависимост от околната светлина в стаята. В среда с много естествена светлина например искате екранът да е по-ярък, за да се вижда по-лесно. В тъмна стая обаче яркият екран може да ви разсейва и да ви затруднява да заспите.

Друга чудесна характеристика на този телевизор е 100% обем на цветовете с технологията Quantum Dot. Това означава, че всички нюанси и оттенъци се изобразяват с пълната си интензивност без загуба на цвят или детайли – дори когато се гледат под ъгъл!

Motion Xcelerator Turbo+ е друга функция, благодарение на която движенията изглеждат по-плавни и реалистични, което е чудесно за спортните фенове или за всички, които обичат екшън филми.

Една от любимите ми функции е Real Depth Enhancer (Усилвател на реалната дълбочина), която ви позволява да регулирате дълбочината на изображението, така че то да изглежда по-реалистично. Все едно сте в киносалон.

Качеството на звука на този телевизор няма аналог. Функцията Q-Symphony използва система от четири високоговорителя, която е създадена, за да създаде поглъщащо изживяване с богато и ясно качество на звука. Освен това разполага с еквалайзер с пет канала, за да можете да персонализирате начина, по който звучи звукът, независимо от вида на съдържанието, което гледате или слушате.

Функцията за проследяване на звука на обекта (OTS) ви позволява да се съсредоточите върху гласовете и звуците, идващи от една конкретна сцена или герой във филм или предаване, без друг фонов шум да отвлича вниманието ви от тях. Тази функция работи, като идентифицира конкретни звуци и регулира силата им, така че да се чуват ясно над другите шумове, идващи от други места на екрана във всеки един момент по време на възпроизвеждането.

OTS и SpaceFit Sound помагат за създаването на поглъщащо зрително изживяване, а Multi View ви позволява да гледате няколко програми едновременно. Гласовото управление от Bixby ви позволява да използвате гласа си за управление на основни функции на телевизора, като например смяна на канали или регулиране на нивата на звука.

Серията Q80B се предлага в няколко модела: Samsung 50Q80B, Samsung 55Q80B, Samsung 65Q80B, Samsung 75Q80B и Samsung 85Q80B.

Виж още : Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Samsung Q80B: Мнение за продукта

Като цяло Samsung Q80B е чудесен избор за тези, които искат да се възползват максимално от възможностите на своя телевизор. Качеството на картината, макар и да не е толкова наситено, колкото на някои от конкурентите му, е един от най-добрите телевизори, които съм виждал досега. Като се вземат предвид всички негови функции и характеристики, не е изненадващо, че Q80B получи някои много добри мнения, от потребители закупили продукта.

Виж цената за днес

4.2/5 - (6 votes)
Review-bg.com
Logo