Ревю на Samsung Q77B

Samsung Q77B

Samsung Q77B е висококачествен телевизор. Има 4K резолюция и използва Quantum Processor за да предостави изключително качество на изображението. Телевизорът е има достъп до множество видео приложения, като YouTube, Netflix и HBO Go. Има гласов контрол с Bixby и множество функции за комфорт, като EyeComfort и Ambient Mode+.

Samsung Q77B

Виж цената за днес

Samsung Q77B: Характеристики, функции и технологии

Процесорът Quantum 4K е един от най-добрите процесори в момента. Това е мощен и бърз процесор, който ще ви позволи да гледате любимите си предавания и филми в 4K HDR качество.

Motion Xcelerator Turbo+ е технология, която позволява гледането на бързо движещо се съдържание на телевизора в реално време без никакво забавяне или закъснение. Това я прави идеална за гледане на спортни събития, игри и друго бързо променящо се съдържание.

Samsung Smart Hub ви позволява да получите достъп до различни услуги за стрийминг, включително Netflix и YouTube, директно на екрана на телевизора си. Той също така ви позволява да получите достъп до любимите си приложения като Hulu или HBO Go, без да се налага да преминавате през трудното превключване между тях на отделни устройства като смартфони или таблети.

Q77B използва технологията FreeSync Premium Pro, за да намали забавянето и накъсването на екрана, докато играете игри на конзолата си. Той поддържа и 4K съдържание, така че ще можете да се наслаждавате на изображения с висока резолюция.

Quantum HDR – това е нова функция, която беше въведена със Samsung Q77B. Тя ви позволява да виждате по-ярки цветове и повече детайли в тъмни сцени. Телевизорът използва процес, наречен технология с квантови точки, за да направи това възможно. Това означава, че той използва малки цветни топки вместо трите основни цвята (червен, зелен и син). Тези малки цветни топчета се наричат квантови точки и могат да бъдат накарани да излъчват всеки необходим цвят, като се комбинират заедно в различни количества. Това позволява да се получат по-ярки цветове от традиционните телевизори.

Dual LED помага да се предотврати неравномерната подсветка, като поставя два източника на светлина от двете страни на панела на дисплея. Това гарантира, че независимо от това къде седите, той ще изглежда чудесно от всеки ъгъл.

Серията Q77B се предлага в няколко модела: Samsung 50Q77B , Samsung 55Q77B , Samsung 65Q77B  и Samsung 75Q77B .

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Samsung Q77B: Мнение за продукта

Samsung Q77B е висококачествен телевизор с множество функции и технологии, които предлагат вълнуващ изживяване на гледането. Резолюция 4K, изображението е невероятно ярко и детайлно. Процесор Quantum 4K и Motion Xcelerator Turbo+ подобряват динамиката на движението на изображението, докато FreeSync Premium Pro и HDR технологията подобряват качеството на изображението.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo