Ревю на Samsung NV7B5645TAS/U2

Samsung NV7B5645TAS/U2

Samsung NV7B5645TAS/U2 е една от последните иновации в света на фурните за вграждане. Тя предоставя на потребителите много удобства и функционалности, които правят готвенето по-лесно и забавно. В това ревю ще разгледаме предимствата и недостатъците на тази фурна.

Samsung NV7B5645TAS/U2

Виж цената за днес

Samsung NV7B5645TAS/U2: Характеристики, функции и технологии

Тази фурна за вграждане използва електрическа енергия за да работи. Това означава, че тя е екологично чиста и не произвежда вредни емисии. В същото време, тя е много ефективна в прехвърлянето на топлината в готвенето, което я прави икономична.

Samsung NV7B5645TAS/U2 разполага с капацитет от 76 литра. Това означава, че можете да приготвяте големи количества храна едновременно. Тя е идеална за готвене на пици, печеница, пиле и други големи ястия.

Dual Cook: Това е една уникална функция на фурната, която ви позволява да готвите две ястия едновременно при различни температури. Така можете да спестите време и да оптимизирате готвенето си. Dual Cook има две отделни камери, които могат да се използват за готвене на различни ястия едновременно.

Natural Steam: Тази функция ви позволява да готвите здравословно, като използвате пара вместо мазнини и масло. Това е идеално за хора, които следят диетата си. Тази функция намалява възможността за изгаряне на храната и запазва повече витамини и минерали.

Display Touch: Фурната има интуитивен дисплей на допир, който прави избора на функции и настройки много лесен. Тази функция ви позволява да изберете температурата, времето на готвене и други настройки с лекота.

Samsung NV7B5645TAS/U2 е класифицирана като А+ клас за енергийна ефективност, което я прави енергоспестяваща и икономична. Това означава, че тя е много ефективна в използването на енергията и намалява разходите за електричество.

Samsung NV7B5645TAS/U2 е фурна за вграждане, която предлага две зони за готвене, които работят независимо или заедно. Това ви дава възможност да използвате горната зона за по-малки ястия и двете зони едновременно за приготвяне на различни ястия с различни настройки. Така можете да получите вкусни резултати или да използвате цялата фурна за големи ястия.

Една от ключовите функции на фурната е “Естествена пара”. За да я използвате, просто поставете специалната тава на дъното на фурната и добавете вода в нея. Така се образува пара по време на готвене. Тя помага да се запази естествената влажност на храната, така че ястието да е сочно и крехко отвътре, запечени и хрупкави отвън. Това е идеално за приготвяне на печено месо, риба и зеленчуци.

Фурната има и интуитивен контролен панел с 4,3-инчов LCD дисплей, сензорно управление и един бутон. Той показва най-често използваните опции, които могат да бъдат избрани бързо, според историята на използване. Това прави готвенето лесно и персонализирано.

Samsung NV7B5645TAS/U2 предлага Air Fry функция, която ви позволява да се наслаждавате на по-здравословна запечена храна, без да използвате фритюрник. Тази функция съчетава специална тава с циркулация на горещ въздух, който обгръща храната. Това е идеалният начин за готвене на пържени картофи, зеленчуци и други храни, защото премахва излишната мазнина, но в същото време запазва хрупкавостта и аромата на храната.

Air Fry функцията прави готвенето на пържени храни по-здравословно, като намалява използването на мазнини и масло. Това е идеално за хора, които следят диетата си, но все пак искат да се насладят на вкусната храна. Air Fry функцията е лесна за използване и не изисква специални умения или знания.

Техниката за готвене Air Sous Vide* поддържа еднаква температура за дълъг период от време, което ви дава професионални резултати в домашни условия, без усилие. Това е идеално за приготвяне на месо, риба и зеленчуци, като гарантира, че храната се запазва сочна и вкусна.

Фурната има и каталитично почистване, което я прави лесна за поддръжка и почистване. Това улеснява работата в кухнята и ви дава повече време да се наслаждавате на приготвената храна.

Освен това, фурната има и вратата с плавно затваряне, която се затваря безопасно, лесно и безшумно. Пантата помага на вратата да се движи плавно в последните няколко сантиметра, така че да се затваря бавно и тихо, без вибрации и шумове. Това прави готвенето по-тихо и по-удобно, особено ако имате деца или спални близо до кухнята.

Тази фурна предлага повече възможности по отношение на готвенето у дома, което я прави перфектният избор за всеки, който обича да готви. С 76 литровият капацитет можете да готвите както големи, така и малки порции, като същевременно задържате аромата и вкуса на храната.

Виж още: Най-добрите фурни за вграждане

Samsung NV7B5645TAS/U2: Мнение за продукта

Samsung NV7B5645TAS/U2 е една висококачествена фурна за вграждане, която предлага много удобства и функционалности. Тя е идеална за всекидневното готвене и може да се използва за приготвяне на различни ястия. Въпреки това, цената й може да бъде малко по-висока в сравнение с други фурни на пазара. В крайна сметка, ако търсите висококачествена фурна за вграждане, която предлага много функционалности и удобства, тогава Samsung NV7B5645TAS/U2 е отличен избор.

Виж цената за днес

5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo