Samsung NV70K1340BS/OL - Виж цената

Ревю на Samsung NV70K1340BS/OL

Ревюта Фурни за вграждане
8.3

Рейтинг

Samsung NV70K1340BS/OL 

Обичате ли вкусните домашно приготвени ястия? Искате ли нов уред, който ще изпече перфектно вашите любими гозби? Ние имаме точния продутк за вас! Електрическа фурна за вграждане Samsung NV70K1340BS/OL с енергиен клас Аnи изключителна ефективност при своята работа, ще осигури перфектното изпичане на вашите любими храни, така че да можете да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете!

Samsung NV70K1340BS/OLВиж цената за днес

Samsung NV70K1340BS/OL Review

Двоен вентилатор – благодарение на двата вентилатора, които се въртят в обратни посоки, горещият въздух във вашата фурна се разпределя равномерно, като по този начин ястията ви се пекат на една и съща скорост, без опасност от тяхното изгаряне.

Функция Grill – благодарение на функцията за печене с грил, вие можете да препичате вашите ястия до златисто, за да бъдат те още по-вкусни и меки отвътре с хрупкава и вкусна коричка отвън. А за любителите на пицата, голямата повърхност, с която разполага уреда ще ви позволи да си приготвите вкусна домашна пица, точно по начина, по който я предпочитате.

Каталитично почистване – благодарение на каталитичната облицовка на задната част на фурната, мазнините и изпаренията при готвене се абсорбират, а при по-високи температури всички остатъци се окисляват.

Конвекция на горещ въздух – топлината във вашата фурна се разпределя равномерно чрез въздушна струя, като няма опасност тя да бъде изгорена в определни участъци, поради насищане на горещ въздух в тях.

Виж още: Ревю на Whirlpool AKZ9 6230 IX

Дизайн

Дизайнът на този уред е стилен и модерен. Той е решен в сребристо и черно с дизайн от неръждаема стомана, перфектно допълнен от трислойно черно стъкло, което му придава елегантност и изисканост. В горната част има механично и електронно управление и дисплей, които придават изискан и модерен външен вид на вашия домашен електроуред.

Характеристики

Електрическа фурна за вграждане Samsung NV70K1340BS/OL разполага с удобни и практични размери. Това я прави лесна за монтиране във всеки тип кухня, независимо от пространството, с което разполагате. Фурната е с капацитет от 70 литра и предлага възможност за готвене на няколко слоя, така че да можете да приготвяте няколко типа ястия едновременно. Моделът на Samsung е в клас на енергийна ефективност A. Различните програми за готвене ви дават възможност да сготвите всякакъв тип хранителни продукти на подходяща температура с горното/долното изпичане, без да се притеснявате за изгарянето на храната. Предлага се с тава за печене и вътрешна решетка.

Нашето мнение за продукта

Електрическа фурна за вграждане Samsung NV70K1340BS/OL е нова, модерна и изключително ефективна готварска фурна, която ще приготви вашите ястия по възможно най-добрия начин. Независимо от сложността на рецептата, която трябва да приготвите и времето, необходимо за нейното пълно изпичане, тази фурна ще се погрижи за перфектното качество на вашите ястия, за да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password