Ревю на Samsung NV70K1340BS/OL

Samsung NV70K1340BS/OL 

Samsung NV70K1340BS/OL технологията от ново поколение е много по -достъпна за любителите на гастрономията, тъй като Samsung е включила в този модел много иновативни елементи на много атрактивна цена.

Samsung NV70K1340BS/OLВиж цената за днес

Дизайн и характеристики

Дизайнът на уреда е привлекателен, като е комбинация от черно стъкло, черна неръждаема стомана, с извита дръжка и дискретен LED дисплей. Samsung е име в областта на големите уреди, така че гаранцията за висококачествен продукт е очевидна. Размерите на уреда са: 59.5х59.5х56.6см (ВхШхД) и 56 x 57.2 x 54.5см (ВхШхД) за вграждане. Също така, тя е оборудвана с тава за печене и емайлирано покритие във вътрешността си за лесно почистване и поддръжка.

Функции и спецификации

Тази вградена фурна е оборудвана с вградена система за бързо подгряване, като по този начин се гарантира по-кратко време за предварително загряване и също така с ниска консумация на енергия. Двата разположени вертикално вентилатова са два пъти по -ефективни, като разпределят топлината равномерно във фурната. Каталитичното почистване е много важно, тъй като това е голяма фурна, която изисква специално внимание, за да бъде почистена правилно, и може да бъде по -трудно да се достигне до задния панел, за да се измие с различни специфични почистващи продукти. Катализата поема това усилие и съкращава времето, необходимо за поддръжка. Единственият недостатък би бил тромавото почистване на тези каталитични панели, след като се замърсят с течение на времето от различни препарати.

В заключение

Вградената електрическа фурна Samsung NV70K1340BS/OL може да бъде иделното решение за голямо семейство, което обича да яде здравословни и вкусни печени изделия. Тази фурна няма да ви разочарова. С множество функции, голям капацитет и висока ефективност, тя ще приготви всяко желано от вас ястие – бързо и качествено.

Виж цената за днес

4.5/5 - (4 votes)
Review-bg.com
Logo