Samsung MS23F301TAS - Виж цената

Ревю на Samsung MS23F301TAS

Микровълнови фурни Ревюта
8.3

Рейтинг

Samsung MS23F301TAS

Омръзнало ли ви е да чакате с часове, за да стоплите или приготвите вашите любими ястия? Искате ли уред, с който да затопляте домашните гозби за броени минути? Имате го! Новата микровълнова фурна Samsung MS23F301TAS с множество функции и висока мощност при своята работа, ще ви позволи да стопляте, приготвяте и дори да размразявате вашите любими храни, за да можете да им се насладите броени минути след като сте се прибрали у дома.

Виж цената за днес

Samsung MS23F301TAS Review

Готвене с пресни продукти – микровълновата разполага с 20 готови режима на готвене. Благодарение на тези функции, вие можете да приготвите здравословни, домашно приготвени ястия в нея и да кажете „сбогом” на полуготовите храни.

Керамично покритие – във вътрешността си, микровълновата разполага с керамично покритие, което е много лесно за почистване и поддръжка, като същевремнно е изключително устойчиво на надраскване. Освен това, вътрешността на фурната е антибактериална.

Система за тройно разпределение – благодарение на системата за тройно разпределение, топлината в уреда се разпределя равномерно през 3 отвора във вътрешността и. По този начин вашите ястия се топлят и приготвят с равномерно разпределена температура, без опасност от съсредоточаване на микровълните само в определена зона.

Виж още: Ревю на Daewoo KOR-6S2DBW

Дизайн

Дизайнът на микровълновата е модерен и стилен. Решена в комбинация от черно и сребристо с дръжка с иноксово покритие за лесно почистване, тя ще пасне перфектно във всяка кухня, независимо от стила на нейното обзавеждане. В предната си част, уреда разполага с контролни бутони, с които можете лесно и бързо да изберете начина на приготвяне на вашите ястия, както и да наблюдавате избраната програма и оставащото време върху модерният LED дисплей.

Характеристики

Уредът разполага с удобни и практични размери (ШхДхВ) от 275 x 392 x 489мм и е с тегло от едва 13кг. Това прави микровълновата подходяща както за големите и просторни кухни, така и за по-малките и по-практични, като със сигурност няма да заема голяма част от наличното пространство във вашата кухня. Капациетът и от 23л., ви позволява да стопляте / готвите, големи количества продукти, достатъчни за нуждите на цялото ви семейство. Микровълновата фурна е оборудвана с някои от най-модерните функции, а именно: Размразяване, 6 нива на мощност, Таймер. Функцията за размразяване ви позволява да размразите равномерно дори дълбокозамразените продукти, съхранявани във фризер. Разпределяйки равномерно въздушния поток, микровълновата размразява продуктите и те са готови за консумация след броени минути. Освен многофункционална, микровълновата е и много ефективна при своята работа. Мощността на фурната от 800W, ще ви позволи да приготвите всеки вид ястие бързо, лесно и изключително ефективно.

Нашето мнение за продукта

Микровълнова фурна Samsung MS23F301TAS е нова, мултифункционална микровълнова, която с високата си ефективност и мощност, ще ви позволи да стопляте, приготвяте и размразявате вашите ястия или хранителни продукти, само за няколко минути. Насладете се на вкусна, топла храна, благодарение на новата микровълнова фуна на Samsung!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password