Samsung MS23F301TAK - Виж цената

Ревю на Samsung MS23F301TAK

Микровълнови фурни Ревюта
8.7

Рейтинг

Samsung MS23F301TAK

Искате ли да стопляте ястията си за броени минути? Обичате ли да поднасяте на любимите си хора вкусни и топли гозби? Ние имаме точния уред за вас! Микровълнова фурна Samsung MS23F301TAK с мощност от 800W и множество различни функции, ще се погрижи за стоплянето на вашите ястия за броени минути!

Samsung MS23F301TAKВиж цената за днес

Samsung MS23F301TAK Review

Готвене с пресни продукти – микровълновата разполага с 20 готови режима на готвене. Благодарение на тези функции, вие можете да приготвите здравословни, домашно приготвени ястия в нея и да кажете „сбогом” на полуготовите храни.

Керамично покритие – във вътрешността си, микровълновата разполага с керамично покритие, което е много лесно за почистване и поддръжка, като същевремнно е изключително устойчиво на надраскване. Освен това, вътрешността на фурната е антибактериална.

Система за тройно разпределение – благодарение на системата за тройно разпределение, топлината в уреда се разпределя равномерно през 3 отвора във вътрешността и. По този начин вашите ястия се топлят и приготвят с равномерно разпределена температура, без опасност от съсредоточаване на микровълните само в определена зона.

Виж още: Ревю на Samsung MG23F301TAK

Дизайн

Дизайнът на микровълновата е модерен и стилен. Решена в комбинация от черно и сребристо с дръжка с иноксово покритие за лесно почистване, тя ще пасне перфектно във всяка кухня, независимо от стила на нейното обзавеждане. В предната си част, уреда разполага с контролни бутони, с които можете лесно и бързо да изберете начина на приготвяне на вашите ястия, както и да наблюдавате избраната програма и оставащото време върху модерният LED дисплей.

Характеристики и функции

Уредът разполага с удобни и практични размери (ШхДхВ) от 275 x 392 x 489мм и е с тегло от едва 13кг. Това прави микровълновата подходяща както за големите и просторни кухни, така и за по-малките и по-практични, като със сигурност няма да заема голяма част от наличното пространство във вашата кухня. Капациетът и от 23л., ви позволява да стопляте / готвите, големи количества продукти, достатъчни за нуждите на цялото ви семейство. Микровълновата фурна е оборудвана с някои от най-модерните функции, а именно: Размразяване, 6 нива на мощност, Таймер. Функцията за размразяване ви позволява да размразите равномерно дори дълбокозамразените продукти, съхранявани във фризер. Разпределяйки равномерно въздушния поток, микровълновата размразява продуктите и те са готови за консумация след броени минути. Освен многофункционална, микровълновата е и много ефективна при своята работа. Мощността на фурната от 800W, ще ви позволи да приготвите всеки вид ястие бързо, лесно и изключително ефективно.

Нашето мнение за продукта

Микровълнова фурна Samsung MS23F301TAK е нов модерен уред, който благодарение на иновативните си функции и мощност при работа, ще стопли вашите ястия за броени минути. И това не е всичко – ако искате да размразите дори дълбокозамразени продукти, съхранявани във фризер, микровълновата ще свърши тази работа за отрицателно време. Насладете се на вкусна и винаги топла храна с новата микровълнова фурна от Samsung!

Виж цената за днес

8.7

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password