Samsung MG23F301TAK - Виж цената

Ревю на Samsung MG23F301TAK

Микровълнови фурни Ревюта
8.7

Рейтинг

Samsung MG23F301TAK

Ако сте от домакинствата, които държат да имат винаги топла и вкусна храна на трапезата у дома, то ние имаме точния уред за вашето домакинство. Новата микровълнова фурна Samsung MG23F301TAK с множество функции, ще ви позволи да стопляте и дори да сготвите вашите любими ястия и хранителни продукти лесно, ефективно и за броени минути.

Samsung MG23F301TAKВиж цената за днес

Samsung MG23F301TAK Review

Готвене с пресни продукти – микровълновата разполага с 20 готови режима на готвене. Благодарение на тези функции, вие можете да приготвите здравословни, домашно приготвени ястия в нея и да кажете „сбогом” на полуготовите храни.

Керамично покритие – във вътрешността си, микровълновата разполага с керамично покритие, което е много лесно за почистване и поддръжка, като същевремнно е изключително устойчиво на надраскване. Освен това, вътрешността на фурната е антибактериална.

Режим ЕКО – благодарение на тази система, консумираната енергия от микровълновата в режим на готовност е значително по-ниска. По този начин се пести енергия, а сметките ви за ток, значително намаляват.

Виж още: Ревю на Samsung MS23F301TAS

Дизайн

Дизайнът на микровълновата е модерен и стилен. Решена в комбинация от черно и сребристо с дръжка с иноксово покритие за лесно почистване, тя ще пасне перфектно във всяка кухня, независимо от стила на нейното обзавеждане. В предната си част, уреда разполага с контролни бутони, с които можете лесно и бързо да изберете начина на приготвяне на вашите ястия, както и да наблюдавате избраната програма и оставащото време върху модерният LED дисплей.

Характеристики и функции

Уредът разполага с удобни и практични размери (ШхДхВ) от 490 x 275 x 392 мм и е с тегло от едва 13кг. Това прави микровълновата подходяща както за големите и просторни кухни, така и за по-малките и по-практични, като със сигурност няма да заема голяма част от наличното пространство във вашата кухня. Капациетът и от 23л., ви позволява да стопляте / готвите, големи количества продукти, достатъчни за нуждите на цялото ви семейство. Микровълновата фурна е оборудвана с някои от най-модерните функции, а именно: Функция Грил, Размразяване, 6 нива на мощност, Таймер. Функцията Грил ви позволява да сготвите пресни продукти за няколко минути във вашата микровълнова. Грилът изпича перфектно пресни плодове, зеленчуци и дори месо, като разпределя равномерно топлината върху ястията и предотвратява възможността от тяхното прегаряне. Освен многофункционална, микровълновата е и много ефективна при своята работа. Мощността на фурната от 800W и на функцията грил от 1100 W, ще ви позволят да приготвите всеки вид ястие бързо, лесно и изключително ефективно.

Нашето мнение за продукта

Микровълнова фурна Samsung MG23F301TAK е нов уред, който ще ви позволи да стоплите, сготвите и дори да размразите вашите любими ястия и хранителни продукти за кратко време. Поднасяйте вкусни и винаги топли гозби на любимите си хора, с помощта на новата микровълнова фурна от Samsung!

Виж цената за днес

8.7

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password