Samsung LT32H390FE - Виж цената

Ревю на Samsung LT32H390FE

Ревюта Телевизори
7.8

Рейтинг

Samsung LT32H390FE 

Искате ли нов телевизор, който да възпроизвежда вашите любими филми с перфектно качество на картина и звук? А искате ли вашия нов уред да разполага с редица възможности за допълнително свързване? Ние имаме точния продукт за вас! Днес ще ви представим Samsung LT32H390FE, който ще ви пренесе в един нов, по-реалистичен и по-забавен телевизионен свят, за едно незабравимо телевизионно изживяване!

Samsung LT32H390FEВиж цената за днес

Samsung LT32H390FE Review

Mega Contrast – благодарение на тази функция, качеството на изображението е в пъти по-изострено. Контрастът на детайлите е по-дълбок, а наситеността на цветовете по-голяма.

Film Mode – Филмовият режим се използва за изглаждане на преходите на кадрите при гледане на филми и видеоклипове, който се обработва, използвайки технологията “3:2 pulldown”.

Auto Motion Plus – Auto Motion Plus е функция, предназначена да премахне замъгляването и трептенето на картината на вашия LED TV. Насладете се на любимите си спортни предавания, без притеснения за качеството на картината.

Виж още: Ревю на Sony Bravia 49XE8077

Дизайн

Дизайнът на уреда е модерен и стилен. Той е решен в класически черен цвят с гланцирано покритие. Ултратънката рамка около екрана, както и модерната Т-образна стойка, придават перфектен завършек на визията на вашия нов домашен електроуред.

Основни характеристики

Телевизор LED Samsung LT32H390FE разполага с практични размери. Това позволява лесното му и удобно поставяне на всяка повърхност – секция, ТВ шкаф и др. Съвместимостта му с VESA 100×100, позволява уреда да бъде монтиран директно на вашата стана, като освен много модерна, тази функция е изключително удобна, като спестява място на вашите мебели. Приемането и предаването на сигнал се осъществява чрез цифров тунер и вход антена. Освен изключително ефективен, този телевизор е и много енергономичен – консумираната му мощност е едва 59W.

Видео

Телевизорът разполага с диагонал на екрана от 80см, резолюция от 1920 x 1080 пиксела и аспект на изображението 16:9. Тези характеристики, гарантират перфектното качество на възпроизвежданата картина. Широкият му ъгъл на гледаемост от 178 градуса, гарантира че вашите изображения ще останат ясни и кристално чисти, без замъглявания, независимо от кой ъгъл на вашия дом гледате телевизия.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност. Tяхната мощност, в комбинация с множество модерни технолгоии интегрирани в уреда, гарантират, че вашия звук ще остане кристално чист, без смущения, дори когато е увеличен до своята максимална мощност.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този телевизор разполага и с множество възможности за допълнително свързане. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизорa са: RF In, Слот CI+, Аудио дигитален (оптичен) изход ,ВходUSB, композитен видео вход, Входове компонент и 2 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

Телевизор LED Samsung LT32H390FE ще ви позволи да се потопите в кристалното изображение на Full HD качеството, което предлага ясна картина, изпълнена с живи цветове и кристален звук. Това е възможност да получите достъп до един нов, усъвършенстван свят на релаксация.

Виж цената за днес

7.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 8
Екран - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password