Samsung LT32E310EW - Виж цената

Ревю на Samsung LT32E310EW

Ревюта Телевизори
9.3

Рейтинг

Samsung LT32E310EW 

LED Samsung LT32E310EW е телевизор от ново поколение, който ще улесни живота ви с множеството си функции и възможности. Този модел на Samsung е продукт с модерен дизайн и екран с HD качество на картината, който притежава висока разделителна способност.  Диагоналът на екрана от 81см, в комбинация с неповторимото Full HD качество, ви дава възможност да се насладите на отлично визуално изживяване. Съотношението между цена и качество също е повече от отлично. Той може да бъде открит на пазара на много изгодна цена. Невероятно, но факт. Следва да ви представим някои от най-големите му предимства.

Samsung LT32E310EW

Виж цената за днес

Samsung LT32E310EW Review

High Definition качество на картината – изключително дълбока детайлност на изображението. Наситени цветове, кристална картина и дълбочина на образа – тези детайли ви гарантират максимално удоволствие от времето прекарано пред екрана.

Висококачествен звук – с два говорителя от 10W, изходната мощност, която този модел телевизор ви предоставя е повече от отлична. Музика, филми или мултимедия съпроводени от кристално чист звук – истинска наслада както за очите, така и за ушите.

Samsung LT32E310EW-2

Телевизорът разполага и с DVB-T/C цифров тунер, както и с вграден мултимедиен плеър. Телевизор LED Samsung LT32E310EW, разполага и с HDMI слот CI+ SCART, а също и с 1 аудио дигитален оптичен изход, 1 на брой USB 2.0 портове, а също и с 2 на броя HDMI портове. Консумираната му мощност е едва 69W, който го прави много икономичен. Изключително лек, с тегло от само 5.42кг, този уред е изключително лесен за пренасяне от едно помещение в друго.  

Виж още: РЕВЮ: Телевизор Philips 50PUS6162/12 – Мнения и цена!

Нашето мнение за продукта

Телевизорът Samsung LT32E310EW е перфектният избор за вас и цялото семейство.  Независимо дали искате да гледате любимия си филм, красиви пейзажи или дългоочакваният футболен мач, можете да се насладите на качествена картина с богати цветове и кристално чист звук, събрани само в един продукт. Елегантният дизайн на тънкият LED екран би бил страхотно допълнение към интериора на всеки стилен и модерен дом. Телевизор LED Samsung LT32E310EW ще ви даде възможността да прекарате чудесни мигове със семейството или приятелите си. С него забавлението у дома е гарантирано. Можете да бъдете убедени, че закупувайки този телевизор, вашите пари няма да бъдат просто похарчени, а инвестирани в продукт, който ви гарантира едно ново визуално изживяване.

Виж цената за днес

9.3

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 9
Екран - 9

Напиши коментар

Lost Password